„Džulija Roberts mi je tetka, pa šta?" Glumica o porodici kao nikad pre: Nikad nisam htela da budem kao ona!

01.02.2022

07:00

0

Ema sama krči svoj put i gleda samo svoja posla

„Džulija Roberts mi je tetka, pa šta?" Glumica o porodici kao nikad pre: Nikad nisam htela da budem kao ona!
Copyright Ema Roberts Printscreen ,,The Drew Barrymore show"

Ema Roberts se, govoreći o svojoj karijeri, te tome kako je od „šarenih" vremenom prešla na ozbiljnije uloge, dotakla i toga što joj je Džulija Roberts - tetka. Zbog poznate glumice, međutim, nikada nije osećala nikakav pritisak.

Niti je ikada prželjkivala slavu u kojoj ona uživa, niti je ikada osetila da treba „da se kači" na već dobro poznato ime, objasnila je ona u razgovoru za „Tatler" koji će biti dostupan publici u martu 2022. godine.

Ema i Džulija Roberts Profimedia
 

- Nikad nisam želela da budem ona. Volim je, poštujem, to kako ona radi je fantastično, ali ja sam drugo - istakla je „Nickelodeon" zvezda, a kasnije i poznato lice iz „Scream Queens".

Reč poznate tetke

Džulija je, sa druge strane, takođe imala samo reči hvale za Emu. Kad je za „Los Angeles Times" 2013. govorila o njoj, koja je tada imala tek 22, nije propuštala priliku a da ne istakne koliko bi volela da joj se mezimica nikada ne promeni.

- Kad dođe kod mene, uvek pomislim: „Samo je ne menjajte. I, evo, još uvek je ista ona mala, fantastična devojčica kakva je uvek i bila. Mlada devojka sada. Važno je, takođe, igrati se u ovom poslu. Ako imate i samu ideju o tome šta hoćete da dostignete, nećete ni izgubiti sebe - ispričala je tada slavna Džulija.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma Roberts (@emmaroberts)

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike