Ćerka Tori Speling puštena iz bolnice! Glumica progovorila i o problemu s kojim su se susrele: Prvo sam mislila da se šlogirala!

16.01.2023

06:45

0

Steli je ustanovljena hemiplegična migrena, izuzetno iscrpljujuća i bolna

Ćerka Tori Speling puštena iz bolnice! Glumica progovorila i o problemu s kojim su se susrele: Prvo sam mislila da se šlogirala!
Tori Speling - Copyright Profimedia

Tori Speling obavestila je javnost putem društvenih mreža da je njena ćerka Stela puštena iz bolnice i da se dobro oporavlja. Ujedno, zahvalila se svima koju su joj pružili reč podrške i utehe u trenutku kada je pomislila i da joj se naslednica šlogirala.

Steli (14) je, inače, u Urgentnom centru ustanovljena hemiplegična migrena, hronični poremećaj koji može biti izuzetno iscrpljujuć i bolan.

- Ovaj poremećaj zahvata čitavu jednu stranu tela. Simptomi su bili izuzetno slični onima koji se odvijaju pred šlog. Malaksalost, jaka glavobolja, oduzimanje pojedinih delova... Bilo je strašno. Posebno ukoliko još i ne znate za ovaj tip migrene. Ja koja patim od ovih jakih glavobolja čitavog života, za hemiplegičnu nisam imala pojma - otvorila je dušu još uvek uznemirena poznata majka, pa u svojoj objavi dodala:

- Zahvalna sam svima iz Urgentnog. Baš su pazili na nju.

 

 

Podsetimo, Tori je oko praznika doživela neprijatnost i sama, pošto je zbog vrtoglavica morala u bolničku postelju. Takođe se i borila za vazduh.

- Od sinoć sam ovde (u bolnici) - otkrila je tada u okviru svojih „storija".

- Za sve vas koji ste sumnjali da mi je loše, evo vam sad. Sledeći put, na primer, budite blaži kad vam neko kaže da nije dovoljno dobro da bi radio. Ne sumnjajte. Za ljude kao što sam ja, ne raditi je noćna mora. Uvek biram da radim... - naglašavala je ona, koja sebe smatra i radoholikom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike