Tori Speling i Dženi Gart prozvale koleginicu: Užasnule su nas reči Džesike Albe

08.10.2020

11:16 >> 20:15

0

Tokom snimanja serije Beverli Hils 90210, glumica koja je igrala trudnu Lianu, kaže da nije smela da pogleda u oči čuvenu Donu i Keli

Tori Speling i Dženi Gart prozvale koleginicu: Užasnule su nas reči Džesike Albe
Copyright Profimedia

Džesika Alba šokirala je svoje dugogodišnje koleginice, Tori Speling i Dženi Gart, s kojima je sarađivala na seriji “Beverli Hils 90210”, otkrivši da nije smela da ih gleda u oči tokom snimanja.

Glumica se u jednom intervjuu za strane medije osvrnula na početak svoje glumačke karijere, a kao negativno iskustvo izvdvojila je upravo saradnju sa zvezdama kultne serije. Alba je 1998. godine snimila dve epizode za osmu sezonu. Naravno, njene reči da nije smela s Tori i Dženi da uspostavi kontakt očima, izazvao je šok kod njih, pa su u neverici komentarisale koleginicu.

– Bila sam ta koja je snimala skoro sve zajedničke scene s njom, onda se definitivno oslonila na mene, ne znam, očito imam problema s pamćenjem, jer ja se toga ne sećam. Sve mi je pomalo u magli, ali znam da je bila veoma talentovana, vrlo mlada i jako draga. Nimalo me ne čudi što je posle postala toliko uspešna u Holivudu – rekla je Dženi gostujući u trejleru za Torin predstojeći podkast “9021OMG”.

– Bila sam užasnuta kad sam to čula. Pa njene vlažne maramice za decu su mi najdraže! Svaki dan detetu brišem guzu njenim maramicama! Trenutno sam baš uzrujana – dodala je Spelingova, aludirajući na to kako inače koristi proizvode Albine kozmetičke linije.

Podsetimo, Alba je 1998. u “Beverli Hilsu” glumila trudnu Lianu, a iako su Tori i Dženi o njenom iskustvu na setu serije pokušale da razgovaraju duhovito, prethodne izjave nekih drugih sporednih glumaca itekako se poklapaju s Albinim tvrdnjama.

I Tifani Tisen svojevremeno je rekla kako Spelingova i Gartova “nisu baš bile preterano drage prema njoj”.

– Uvek smo bile pristojne i svima nam je bilo lepo na setu – razuveravale su glumice ove tvrdnje, koje su u megapopularnoj seriji igrale Donu i Keli.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Jutarnji list

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike