Marija Šerifović u velikoj dilemi: Pevačica ima problem sa zubima, ne zna šta da radi (FOTO)

10.01.2023

21:29

0

Upitala je pratioce za savet

Marija Šerifović u velikoj dilemi: Pevačica ima problem sa zubima, ne zna šta da radi (FOTO)
Marija Šerifović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica i jedna od stalnih članova žirija „Zvezda Granda”, Marija Šerifović redovno sa pratiocima na Instagramu deli svoju svakodnevicu, a neretko i od njih traži savet, jer, kako čuvena izreka kaže, „dve glave su pametnije od jedne”. 

Ovoga puta, ona je svojim fanovima pokazala zube, ali bukvalno. Naime, pevačica je u velikoj dilemi da li da stavlja fiksnu protezu, jer ima krive „trojke”, a ovom prilikom je otkrila i da nema „dvojke”.

- Da li da stavim fiksnu protezu, da ispravim ovu krivu trojku, koju imam kao Hak i ovu gornju trojku? Pošto imam keca, pa trojku, nemam gornje dvojke, a dole nemam druge jedinice... Da li da stavljam protezu i da ulazim u tu agoniju od dve godine da bih ispravila trojku i trojku? - upitala je ona svoje pratioce na Instagramu.

Kako bi joj pomogli da reši ovu nedoumicu, ona im je ostavila anketu da glasaju, a rezultate ćemo po svemu sudeći, saznali kroz narednih nekoliko sati. 

Podsetimo, Šerifovićeva je poslednjih meseci na posebnom režimu ishrane, kako bi imala željenu kilažu, a za mesec dana je uspela da smrša sedam kilograma, što je za svaku pohvalu, a rezultate svog uspeha neretko deli sa pratiocima.

24seddam/D.B.
Marija Šerifović

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike