Hit detalji rođendanskog slavlja Jovane Pajić: I Šerifovićeva se latila mikrofona, a tek da vidite pevačicinu tortu! (FOTO)

13.01.2023

14:47

0

Dočekala je 34. u najlepšem okruženju

Hit detalji rođendanskog slavlja Jovane Pajić: I Šerifovićeva se latila mikrofona, a tek da vidite pevačicinu tortu! (FOTO)
Jovana Pajić, Marija Šerifović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Jovana Pajić, bivša supruga Aleksandra Cvetkovića poznatijeg kao Sale Tropiko, danas je napunila 34 godine. Rođendan je, međutim, dočekala još noćas, okružena prijateljima, među kojima je bila i njena dobra koleginica Marija Šerifović.

Šerifovićeva se, takođe, latila mikrofona u jednom trenutku, a na svom Instagramu rado je s fanovima podelila i delić ludog provoda.

- Sinoć smo dočekali rođendan našeg Pajketa! Želim da ti se sve želje ostvare i da ti ova godina bude bolja od prethodne. A ja, biću tu kad treba, ma šta god da bude. Živa bila, Jovana! - poručila joj je ona.

Društvo se veselilo uz dobru hranu, piće, te pesme Ane Bekute, Džeja Ramadanovskog... Dok je Marija slavljenici izvela i čuvenu „Ti mi uvek trebaš".

Torta je takođe privukla ogromnu pažnju javnosti. Neobičnog oblika, sa voćem, ali i malim prskalicama, oduševila je kako Jovanu, tako i njene brojne fanove onlajn.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike