Leontina otkrila veliku tajnu nove pesme Marije Šerifović: Prvobitna verzija je zvučala drugačije!

26.12.2022

18:29

0

Pisala ju je tokom karantina pre tri godine i smatra da su stvari nazvali pravim imenom

Leontina otkrila veliku tajnu nove pesme Marije Šerifović: Prvobitna verzija je zvučala drugačije!
Leontina Vukomanović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Marija Šerifović je pre nekoliko dana objavila numeru nakon pet godina pauze, pod nazivom „Dobar Vam dan“ koja je naišla na odličan odziv publika sudeći po muzičkim platformama, a za manje od nedelju dana broji preko 2 i po miliona pregleda na Jutjubu.

Marija je ovom pesmom ubedljivo prva u trendingu na Jutjubu već danima. Publiku je posebno pogodio tekst, koji nosi veliki broj poruka koje opisuju aktuelne probleme u društvu današnjice.

Tekstopisac i kompozitor ove numere, Leontina Vukomanović, otkrila je da je pesma imala potpuno drugačiji refren, pa je prva verzija bila ''ledeno'', a ne ''je*no'' doba.

Miomir Milić
Marija Šerifović

- Moj prvi demo koji sam joj pevala i svirala bio je malo drugačiji, kod mene je bila kulminacija ledeno doba. Ona mi je rekla super što si napisala je*no doba, ja kažem nije, pogrešno si čula, ali je na karju ispalo ovako - rekla je Leontina.

Pevačica i tekstopisac je potom otkrila odakle je dobila inspiraciju za ovaj projekat koji je oduševio publiku.

- Pesma je nastala pre tri godine, bilo je stvarno ledeno doba, vreme kovida. Svi smo bili zatvoreni i ceo svet je bio jedna soba. Sve ono što je izbijalo na površinu tih dana, zapravo se našlo i u pesmi. Meni je to bilo zaista ohlađeno doba i od ljubavi i od kontakata i od inerakcije, međutim, Marija je bila potpuno u pravu i nazovimo stvari pravim imenom - zaključila je Leontina u jutarnjem programu Nove S.

Miomir Milić
Marija Šerifović

Marijinu novu pesmu "Dobar Vam dan" možete poslušati u videu ispod.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike