Ovo je hit! Vanja Mijatović sama sebi napravila iznenađenje na svadbi: To je bilo za moju dušu!

14.01.2023

23:31

0

Pevačica tek posle nekoliko meseci od svadbenog veselja otkriva nove detalje

Ovo je hit! Vanja Mijatović sama sebi napravila iznenađenje na svadbi: To je bilo za moju dušu!
Vanja Mijatović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Za Vanju Mijatović je prethodna godina definitivno bila jedna od najboljih, a verovatno najvažnija stvar koja joj se desila jeste to što se udala za svog dugogodišnjeg partnera.

Mnogo se pričalo o njenoj svadbi, tačnije tome što se nije zapravo udala tada kada je napravila veselje, a neke detalje još uvek otkriva. Tako smo sada saznali da je samoj sebi organizovala iznenađenje - na njenoj žurki svirao je grčki bend!

ATAImages/Amir Hamzagić
Vanja Mijatović i njen suprug Aleksandar

- Ja sam organizovala iznenađenje za mene. To je bila moja želja koju sam sebi ispunila, prosto je moralo barem sat vremena da bude muzike za moju dušu, pored naše, naravno. Svi su bili oduševljeni, bilo je lepo nešto drugačije i svima je prijalo – ispričala je Vanja.

U Grčkoj se na veseljima lome tanjiri, ali Vanji taj običaj ne prija, pa ga i ne praktikuje.

- Ja nisam nikada lomila tanjire, nije me to privlačilo. To je inače drugo posuđe namenjeno za tu priliku, ali ja preferiram kada bacaju ruže, to mi je jako lepo - iskrena je Mijatovićeva u emisiji „Zvezde Granda Specijal“.

24sedam/Marija Mitić
Vanja Mijatović

Njena neobična svadbena priča je mnogima interesantna, ali je i zaintrigirala. Sada je pevačica otkrilča i zašto su sve uradili onako kako jesu.

- Mi smo totalno par koji je kontra od svega onoga što mora, kod nas u stvari ništa ne mora. Mnogi su me pitali kako mogu da pravim svadbu, a nismo se venčali u crkvi i u opštini. Moja svadba, moja pravila! Kada je bila žurka, odnosno to svadbeno veselje, svima je čudno što nije bilo i opštinskog venčanja. Čak je jedan naslov glasio „Udala se, a ostala devojka“, to mi je bilo baš simpatično. Čak su pričali da sam prevarila naciju (smeh). Zapravo je sve vrlo jednostavno. Taj dan smo hteli da imamo samo žurku zbog nas i zbog gostiju jer nismo želeli da umaramo ljude od jutra, koje nije moj saveznik. Drugog dana smo hteli venčanje, kao što se i desilo kasnije u Dubaiju – objasnila je pevačica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike