Aleksandri Bursać nijedna veza ne može da opstane! Otkrila šta muškarcima smeta kod nje, pa ih okrivila: Svi su u početki divni, a onda...

14.01.2023

22:39

0

Pevačica je svesna da se mnogi plaše da budu sa njom jer je javna ličnost, ali i da nekada muškarci preteruju

Aleksandri Bursać nijedna veza ne može da opstane! Otkrila šta muškarcima smeta kod nje, pa ih okrivila: Svi su u početki divni, a onda...
Aleksandra Bursać - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Zbog toga što se bave javnim poslom, mnoge poznate ličnosti imaju problem da nađu osobu koja će ih voleti i razumeti u svemu. To je slučaj i kod Aleksandre Bursać, koja je istakla da je uspeh ono što muškarcima smeta.

Kako kaže, njen cilj je da obezbedi sve za svoju porodicu koju će, nada se, imati jednog dana. 

ATAImages/Antonio Ahel
Aleksandra Bursać

- Mislim da je uspeh problem, da muškarci ne mogu da se nose sa tim. Ja sam svojim radom i trudom sve stekla, jer želim sve da obezbedim sebi, svojoj porodici i jednog dana svojoj deci. Mislim da je to generalno problem u našem poslu da se nađe neko ko to prihvata i razume - objasnila je pevačica u jednoj emisiji.

Ona je dodala da je uvek karijeru stavljala na prvo mesto, te da zato nije mogla da se posveti ljubavnom životu.

- Do sada sam birala posao i pevanje koje meni život znači i ne mogu da se odreknem toga. Možda treba da smanjim svoje apetite, da se primirim i manje radim - iskrena je Bursaćka koja od količine posla ne stiže da se posveti ljubavnom životu.

Antonio Ahel/ATAImages
Aleksandra Bursać

Svesna da je njen posao težak i da je to razlog zašto se mnogi muškarci plaše, Aleksandra preuzima krivicu. Ipak, za njen stil života koji muškarci ne razumeju krivi isključivo njih.

– Svi su u početku divni, i onda dolazi vreme kada kaže: „Što ustaješ u 12, zašto ne jedeš ovsene pahiljice“ i tako – požalila se pevačica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike