„To mi je velika greška!" Aleksandra Bursać je već godinama sama: Ovo da sam uradila, do sad bih i decu imala!

14.07.2022

16:49

1

Prava ljubav joj se, naglašava, još nije dogodila i zato nikako da i ona „stane na ludi kamen"

„To mi je velika greška!" Aleksandra Bursać je već godinama sama: Ovo da sam uradila, do sad bih i decu imala!
Aleksandra Bursać - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Govoreći o svojoj privatnosti Aleksandra Bursać je naglasila kako joj se prava ljubav još nije dogodila, pa se zato još uvek nije udala. Na poslovnom planu, sa druge strane, smtra da bi trebalo da bude mnogo više drska da bi uspela, te da joj je to velika kočnica.

Ipak, ne bi da pravi skandale na silu.

- Otrov se čuva u malim bočicama. Ja nisam mnogo otrovna, što nije dobro. Pokušavam da budem malo drskija - počela je Aleksandra, piše „Blic", a ona dodaje kako smatra da nije napredovala zato što je fina i pristojna.

- Košta me toga što nisam dostigla neki nivo koji zaslužujem... Ako moram na skandalima da postanem velika zvezda, onda bolje ne. Ja to nemam i ne mogu na silu da napravim. Za sada mi je okej. Mislim da mogu da napravim velike hitove, a ne skandale - objašnjava ona, koja je nedavno bila u Vrnjačkoj Banji, ali na čuvenom Mostu ljubavi nije zakačila svoje katance.

- To mi je velika greška. Da jesam, možda bih do sada bila udata i imala decu - nasmejala se Bursaćeva, pa zatim odgovorila na pitanja sedme sile o udaji.  

- Svi me pitaju, to mi je pitanje već postalo... Meni se prava ljubav nije desila i sama sam godinama - istakla je, pa i priznala da joj svakako nedostaju intimni odnosi.

- Kako mi ne fali. Skoro sam Emiru rekla da mi je izašlo nešto na licu, on mi govori koji lek da uzmem. A ja kažem: „Emire moj, znam ja šta meni treba". Da ne shvate ljudi pogrešno, svakoj ženi i svakom muškarcu to treba. Ne samo to, ljubav, sve - dodala je, pa se zatim dotakla i udvarača, kojih ima na pretek.

- Ne kažem da me ne jure muškarci, ali nema tog nečeg obostranog - zaključila je ona.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike