Aleksandra Bursać ljubavni status ne menja! „Muškarci mi prilaze, ali me se i plaše!"

30.10.2022

22:43

0

Pevačica objašnjava kako zbog obaveza ima baš malo vremena za sebe, pa tako i vezu

Aleksandra Bursać ljubavni status ne menja! „Muškarci mi prilaze, ali me se i plaše!"
Aleksandra Bursać - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Aleksandra Bursać, nekadašnja takmičarka „Zvezda Granda", uskoro će se naći u jednoj od odlučujućih stolica. Ova čast joj je pripala u okviru šoua „Nikad nije kasno", a ona ne krije koliko je to raduje.

– Neverovatno, imam blagu tremu i velika mi je čast što sam ovde. Eto, pripala mi je uloga da i ja nekada budem deo žirija. Ja sam dobra vila, ne verujem da ću biti oštra. Biću pozitivna prema njima - kazala jepevačica za „Grand onlajn", pa nastavila o poslu, ali i vezama i svom ljubavnom statusu, koji ipak ostaje nepromenjen.

– Izašli su novi kaveri, što se baš dobro „zavrtelo", izdvojila bih pesmu „Oči, oči“... Da se ne hvalim mnogo, ali da napomenem, imam novi duet sa Dušanom i to ide dobro. Pripremam dve nove pesme. Jedva čekam da izađe i da svojoj publici podarim nešto novo - ispričala je za pomenute medije sa ushićenjem, pa otkrila kako ne gubi veru u ljubav.

Za nju trenutno, međutim, nema vremena.

– Nema, na žalost. Nadam se da će biti. Dosta posla je bilo, ja nisam imala nešto mnogo vremena... Nemam vremena da upoznam nekog novog. Priđu mi, ali me se plaše - zaključila je ona.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike