Olja Crnogorac živi na visokoj nozi! 100 kvadrata ispunila perjem, zlatom: Jedan ceo zid pun cipela! (FOTO)

23.11.2021

17:51

0

Nekadašnja voditeljka je nekretninu pazarila pre nekoliko godina i malo šta je prepustila slučaju - svaki ćošak uredila je tačno po svojoj želji i meri

Olja Crnogorac živi na visokoj nozi! 100 kvadrata ispunila perjem, zlatom: Jedan ceo zid pun cipela! (FOTO)
Olja Crnogorac Instagram screenshot, Olja Crnogorac - Copyright Instagram screenshot Olja Crnogorac

Olja Crnogorac, dizajnerka i nekadašnja voditeljka, pre nekoliko godina je kupila nekretninu u Beogradu od 100 kvadrata. Međutim, za uređenje svog životnog prostora nije angažovala arhitektu - već se slušala samo sebe.

Sve svoje želje je uspela da realizuje, a sudeći po fotografijama koje objavljuje na Instagramu, svakom se ćošku jednako posvetila.

- Nekretnina nije bila sređena, pa je Olja morala sve sama da sredi. Vodila je računa o svakom detalju. Ništa nije želela da prepusti slučaju, jer voli kada sve radi sama, jer tako stvari može da drži po kontrolom. Čim je kupila stan, odlučila je da se sama pozabavi sređivanju, te je brzo angažovala majstore i započela sa sređivanjem čitavog prostora. Za samo mesec dana ceo stan je opremila, od poda do plafona, a sve je bilo urađeno kako je zamislila - objasnio je izvor za „Blic", blizak Olji.

 

Dom je dobro osvetljen, a sa druge strane, smenjuju se svetliji tonovi. Ima dosta zlatnih detalja, perja, ogledala i sasvim je jasno da je velika ljubiteljka mode. Čitav jedan zid namenila je odlaganju obuće, dok je garderober krcat firmiranim stvarima.

Takođe, navode se dalje, nekretnina ima i bazen, gde Olja tokom leta okuplja brojne prijatelje.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike