Olja slupala oko 10 automobila! Mogla je i život da izgubi: Svuda sam gledala osim na put, tipično žensko!

04.11.2021

14:21

0

Proslavljena voditeljka priključila se porodičnom biznisu - rentiranju luksuznih automobila, međutim kakav je, prema njenim rečima, bila vozač, ovaj njen potez je mnoge iznenadio

Olja slupala oko 10 automobila! Mogla je i život da izgubi: Svuda sam gledala osim na put, tipično žensko!
Olja Crnogorac ATAImages/Antonio Ahel - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Nekadašnja voditeljka Olja Crnogorac i te kako se pokazala u dizajnerskim vodama, međutim sada, priključila se i porodičnom biznisu - rentiranju luksuznih automobila. Kako su njeni roditelji već dugo „u ovoj priči", svakako zna na šta treba staviti akcenat, ali prema tome kakav je bila vozač, objašnjava zašto ovo, između ostalog, nije bio njen prvi izbor. 

- Moji roditelji se već dugi niz godina bave uvozom automobila iz inostranstva. Uglavnom se radi o vozilima iz Holandije. Moj brat je bio uključen u ovu priču, te sam uz njega počela da osećam tu strast prema automobilima... Najgore od svega je to što sam bila očajan vozač, tipično žensko. Gleda svuda oko sebe dok vozi, a najmanje gleda na put kojim vozi, te se onda problemi non-stop dešavaju. U životu mi se dogodilo da sam slupala oko desetak automobila. Nekoliko puta je bila totalna šteta i ništa nije moglo da se sredi i popravi. Mada, dešavalo se da sam imala toliko opasnih povreda da sam jedva preživela - počela je Olja, pa dodala da je i uz svoje „probleme" dosta toga naučila.

 

 

- Popravljajući automobile, počela sam da se rasputujem gde koji deo može jeftiniji da se kupi, šta je zamajac, osovina, filteri… Posete mehaničaru uticale su da naučim mnoge stvari, tako sam počela da shvatam razlike među automobilima, koje inače ženama nisu bitne. Sada znam i šta je kubikaža, koliko auto može da vredi ako je prešao određenu kilometražu, pa sve do sitnih pojedinosti koje su uglavnom bile muškarcima prioritetne i oni su najbolje znali - objašnjava ona.

- Godine slupanih kola, godine provedenih po majstorima, godine gledajući desetine kola u svom dvorištu, odlučila sam da ljubav prema kolima mora nekako da se manifestuje. Otvorila sam rentakar sa desetak luksuznih automobila, a danas se u mom voznom parku nalaze se automobili kao što su „Jaguar", „Mercedes", „Velar", ali i sportski džipovi. Ni jednog trenutka se nisam dvoumila između malih gradskih kola i premijum auta. Dok sam putovala po svetu, shvatila sam da mnogim vozačima treba i vozač, tako da kod nas u „Vip Only" rentakaru postoji i ta usluga. Napravila sam akciju, te ako na par meseci uzmete auto, obradovaćemo vas poklonom u vidu vožnje helihopterom za vas i voljenu osobu - zaključila je.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike