Počeo je javašluk! Olja Crnogorac potkačila Jovanu Jeremić: Pre nje nismo znali šta je šer

30.12.2021

17:24

1

Bivša voditeljka objašnjava da je iz sveta novinarstva izašla jer joj je sve postalo dosadno i monotono

Počeo je javašluk! Olja Crnogorac potkačila Jovanu Jeremić: Pre nje nismo znali šta je šer
crnogorac jeremic1 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel/Instagram/montegrina o

Bivša voditeljka Olja Crnogorac odlučila je da se povuče sa malih ekrana i otpočne biznis. Naime, ona je postala dizajnerka, a o današnjem načinu vođenja emisija i programa, nema baš pozitivno mišljenje. Tokom svog izlaganja, ona je potkačila i koleginicu Jovanu Jeremić. 

- Nisam mogla više da se bakćem sa menadžerima pevačica gde si morao da pripremiš ranije sva pitanja, sve unapred da bude poslato, da pričaš o vremenskoj prognozi sa njima, a ne ono što te stvarno zanima - ekla je Olja za "Espreso"i istakla da je monotonija jedan od razloga zbog kog je napustila svoju prvobitnu profesiju:

 

Instagram/montegrina o
Olja Crnogorac

 

- Postalo mi je sve to jako dosadno i zato sam izašla iz voditeljskog posla - kazala je ona, a potom se osvrnula na današnje voditeljke, pa isprozivala Jovanu Jeremić. 

ATAImages/Antonio Ahel
Jovana Jeremić

- U moje vreme je bila Maja Nikolić, Jovana Joksimović... To je bilo neko lepše vreme gde su edukovane i emancipovane žene vodile program. A sa pojavom tih kablovskih televizija počeo je javašluk. Ne zna se ko vodi informativni program, a ko zabavnu emisiju, zato mi je i drago što nisam deo tog sveta. Pre Jovane Jeremić nismo znali šta je šer - kazala je Crnogorac za pomenuti medij. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike