Nakon izjave Emine Jahović da popularnost nosi posledice, voditeljka joj odmah uzvratila

01.03.2021

17:59 >> 18:01

0

Autor: D. Božović

Pevačica je istakla da zbog slave ne može da održi emotivnu vezu, a njene reči su izazvale reakciju Olje Crnogorac

Nakon izjave Emine Jahović da popularnost nosi posledice, voditeljka joj odmah uzvratila
Copyright Emina Jahović ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Emina Jahović nedavno je na društvenoj mreži Instagram pričala o privatnom životu i istakla da zbog popularnosti na muzičkoj sceni ima problem da održi emotivne veze, a na ovu njenu izjavu, komentar je imala kreatorka Olja Crnogorac.

Tokom svog lajva sa Aleksandrom Sašom Simovićem na društvenoj mreži Instagram, Emina je ispričala da joj slava otežava da nađe partnera, a sada je nekadašnja voditeljka Crnogorac dala svoje mišljenje o pevačicinom izlaganju.

Emina Jahović ATAImages/Antonio Ahel

– Ja sam upalila sveću, a keva se u ćošku moli već sat vremena da Emina svari slavu. Koliko bi muzička scena bila na gubitku da se nije pojavio ovaj mjau glasić. Bože, daj mi snage da preguram noć – napisala je Olja na Tviteru.

U nastavku pročitajte šta je Emina izjavila povodom svog ljubavnog života tokom lajva na Instagramu.

– Recimo, ja se zabavljam, pa me pitaju kad ću da se udam, pa kada će dete, pa kada će drugo dete… Na kraju te pitaju kada ćeš da se razvedeš, pa opet pitanje kada ćeš ponovo da se udaš. To je užasan pritisak… Dok sam bila u braku sa Mustafom, kada nije bilo pomena da se razvodim, već se šuškalo o tome. Jako je teško boriti se sa slavom, to je nuspojava posla kojim se bavimo. Poželela sam da sam imala talenat za druge stvari, da me niko ne zna – pričala je tada Emina.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike