Jovana Jeremić od poklona nema gde da zgazi: Koliko te neko voli, toliko ti i daje! (FOTO)

10.01.2023

09:34

0

Voditeljka zbog jednog posebno nije skrivala radost

Jovana Jeremić od poklona nema gde da zgazi: Koliko te neko voli, toliko ti i daje! (FOTO)
Jovana Jeremić - Copyright Printscreen YouTube/Novo jutro

Jovana Jeremić je posle praznika pokazala putem svog Instagrama šta je sve dobila na poklon, pa mnoge i zaintrigirala, kako nije otkrivala sa čije adrese su poslati na njenu. Pored simpatičnih plišanih sitnica, pića, cveća, bilo je i značajno skupljih darova, a ona se zbog toga nimalo nije bunila.

Od kesa i kutija gotovo da nije imalo gde da se zgazi, a Jovana svakako nije bila ni u stanju da se pomeri s mesta pošto je iz jedne vrećice izvukla rančić sa Svarovski kristalima, koji je po svemu sudeći priželjkivala u izvesnoj meri.

Jovana Jeremić, Instagram screenshot / jeremicjovana
 

- Stigli su pokloni iz inostranstva! Poklon kako mi dolikuje! To je kad ti neko pošalje sa ogromnom ljubavlju, onda to mora da pršti. Koliko te neko voli, toliko ti daje, sve drugo su laži i obmane slabih muškaraca - govorila je Jovana u svojim „storijima" na pomenutoj društvenoj mreži.

- Jao, Bože, mislim da znam šta je. Stani... Savršen je ranac, sa sve Svarovski kristalima! Ovo je ludilo! Znate li koliko košta ovaj ranac? Ludilo! Ovo je ludilo mozga, stvarno - ponavljala je Jeremićeva, govoreći o modelu „Mini Diamond Stark" u crvenoj boji, koji se onlajn može naći za oko 2.000 dolara.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike