„Molim te dođi, da budeš naš bingo!" Alen Islamović otkriva šta je prethodilo nastupu u Beogradu

14.01.2023

09:10

0

Pevač je zajedno s Tifom, Elvisom Bajramovićem u Goranom Bregovićem napravio veče za pamćenje

„Molim te dođi, da budeš naš bingo!" Alen Islamović otkriva šta je prethodilo nastupu u Beogradu
Alen Islamović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Goran Bregović je prethodne noći priredio publici pravi spektakl na Trgu republike, povodom dočeka srpske Nove godine. Na sceni mu se, inače, pridružio i Alen Islamović, koji je za domaće medije ispričao kako se on našao „u ulozi" gosta iznenađenja.

Islamović je, naime, imao zakazan nastup negde drugo, međutim, kako je taj plan propao, Brega ga je zamolio da dođe u Beograd „i bude njihov bingo".  

Goran Bregović na Trgu republike, ATAImages/A. K.
 

- Goran Bregović me je pozvao i rekao mi je: „Hitno dođi u Beograd, pevaš sa nama" - počeo je on, ističući da je doputovao ujutru, 13. januara, te da je zbog mnogo čega vezan za ovaj grad.

- Volim da sviram ovde. Beograd je jedan od najlepših destinacija u Evropi i na Balkanu. Imam ovde puno prijatelja... Što se tiče (ostalih) ljudi, oni vole ovu muziku i iskazuju kroz velike manifestacije - govorio je on, pa dodao:

- U Beogradu se možeš dobro zabaviti, po splavovima, klubovima. Ja sam ovde bio vojnik, znam sve ulice, patrolirao sam. Probao sam rakiju, ali mi je malo ljuta i prejaka - iskren je bio Alen.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike