Srpska Nova godina na Trgu republike: Goran Bregović večeras dobija „pojačanje“

13.01.2023

14:39

0

Početak zvaničnog programa predviđen je za 21 čas

Srpska Nova godina na Trgu republike: Goran Bregović večeras dobija „pojačanje“
Goran Bregović - Copyright Profimedia

Goran Bregović će večeras na Trgu republike u Beogradu prirediti pravi spektakl za svoje brojne fanove povodom dočeka srpske Nove godine.

Uz najavljenog specijalnog gosta Mladena Vojičića – Tifu, proslavljenim muzičarima pridružiće se i legendarni pevač Bijelog dugmeta Alen Islamović, kao i Elvis Bajramović, pobednik prošlogodišnjeg Sabora trubača u Guči

Publika će večeras imati prilike da uživa u prepoznatljivim vokalima grupe Bijelo dugme, koja je obeležila čitavu jednu epohu jugoslovenskog roka, Mladena Vojičića – Tife i Alena Islamovića, koji će se pojaviti kao specijalni gosti na večerašnjem nastupu Gorana Bregovića za Srpsku novu godinu na Trgu republike.  

Promo/Grad Beograd
Goran Bregović

Goran Bregović, naš proslavljeni muzičar, svima koji dođu priuštiće nezaboravno putovanje kroz svoje antologijske hitovima, dok će Orkestar za svadbe i sahrane, koji će pratiti legendarnog muzičara, ubrzati ritam i prirediti noć za pamćenje.

Dodatnu energiju daće „prva truba“ Guče i pobednik prošlogodišnjeg Sabora trubača u Guči, Elvis Bajramović sa svojim trubačkim orkestrom.

Čitav ugođaj upotpuniće izvanredan vizuelno-scenski spektakl, za koji će biti zadužen Skymusic, koji se, uz Grad Beograd, našao u organizaciji ovogodišnje proslave Srpske nove godine na centralnom gradskom trgu. Početak zvaničnog programa predviđen je za 21 čas.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike