Li Rajan iz sastava „Blu" proglašen krivim! Pijan tražio od stjuardese „njenu čokoladnu decu"?! Isplivali detalji drame

14.01.2023

06:59

2

Pevač je na sudu sve vreme bio na ivici suza

Li Rajan iz sastava „Blu" proglašen krivim! Pijan tražio od stjuardese „njenu čokoladnu decu"?! Isplivali detalji drame
Li Rajan - Copyright Profimedia

Pop zvezda Li Rajan iz sastava „Blu" optužen je zbog rasnih opaski izgovorenih na račun stjuardese, napada na člana posade na letu „British Airways-a", te policajca na aerodromu u Londonu u julu. Suđenje se odvilo u Magistratskom sudu „Ealing", a tokom čitave drame, pevač je bio u alkoholisanom stanju, što mu je bila i glavna odbrana.

Kako je otkriveno, Li je od Afroamerikanke Lee Gordon, stjuardese, tražio „čokoladnu decu" putujući iz Glazgova ka Londonu. Prema daljim navodima, „mucao je i teturao se" pošto je popio čitavu flašu vina pred let 31. jula prošle godine. Rajan je, dok se o tome pričalo, sve vreme bio na ivici suza, postiđen i branio se time što je bio pijan jer je pred put pored tolikog vina uživao samo u siru, čekajući svoj avion koji je kasnio.

Međutim, to mu izgleda nije bilo dosta.

Tokom puta su mu odbili još alkohola, prenosi „Mirror", zbog čega je verbalno napao Gordonovu, prozivajući je „čokoladnim kolačićem". Zatim, navodi se, zgrabio ju je za zglobove ruku. Ona je napomenula da joj je u jednom trenutku kazao i kako je „lepa, pa joj na lice stavio naočare za sunce" koje su mu bile pri ruci.

- Pričao je o mojoj puti, nazivao me kolačićem, njegovom dragom koja će mu i roditi tu čokoladnu decu... Objašnjavao mi je kako sam lepa za nekog ko je crn i govorio onda kako neće izaći iz aviona dok se ne poljubimo" - izjavila je oštećena.

Putnici su se uključili u „šou" pošto je nije poslušao i smirio se kada mu je to rekla, već je zgrabio za ruke.

- Hteo je na silu da me poljubi - tvrdi ona.

- Bilo me je sramota, kao da nisam radila svoj posao kako i dolikuje. I da me tamo ponižavaju i maltretiraju... - dodala je.

- Ljudi, moj kolega je crn, ja nisam rasista! Imao sam i devojke koje su Afroamerikanke... Samo sam popio i to je to. Nisam imao nikakve loše namere - pravdao se Li, kom je svakako bilo jasno „dokle je doteralo".

- Sve je to bio samo loš izbor reči. Što se kolačića tiče, jeo sam bele, tako da ni za to ne mislim da je bio neki... Problem - nabrajao je zatim, trudeći se da pojasni kako je sve još bila i šala.

Li Rajan ispred suda u Londonu, Profimedia
 

- Svakako, žao mi je što sam je dodirnuo, uzeo za ruke. Lagano, ne nasilno, zaista - zaključio je on, pa istakao kako bi „rado pozvao stjuardesu da joj se i lično izvini, te joj ponudi koju kartu za neku od budućih svirki benda u kom peva".

Tačna kazna još nije poznata javnosti.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike