Komičar isprozivao princa, pa saznao za njegovu smrt! Kad su mu to doviknuli iz publike rekao je: Kasno sad! (VIDEO)

13.04.2021

06:15 >> 06:37

0

Luis Spirs tokom stendapa ispaljivao je šalu za šalom kao da sutra ne postoji, a i publika na mnogo šta nije ostala imuna, iako nikome u jednom momentu nije

Komičar isprozivao princa, pa saznao za njegovu smrt! Kad su mu to doviknuli iz publike rekao je: Kasno sad! (VIDEO)
Copyright Luis Spirs, printscreen Lewis Spears Youtube

Australijanac Luis Spirs tokom nedavno održanog stendapa žestoko je isprozivao pokojnog princa Filipa i kraljevsku porodicu, nesvestan činjenice da je vojvoda od Edinburga preminuo. Naime, tu vest komičaru je nepoznata osoba iz publike doviknula usred šoua, na šta on nije imao druge nego – da se snađe i to veoma brzo, kako gosti nisu prestajali da se smeju, zbog čega je on i bio na bini.

Mnogima je, pak, od tog trenutka bilo neprijatno, kao i Spirsu, koji se vidno i unervozio, dok je do tada delovao vrlo sigurno i „ispaljivao” je šale jednu za drugom, kao „da sutra ne postoji”. Međutim, nakon burne reakcije na vest o smrti – samo je nastavio s komedijom.

– Kraljevska porodica u vestima, priča se o njiovim kraljevskim kontroverzama, kao, možete li da verujete da su oni loši ljudi? Da! Žive u zamcima. Naravno da nisu nešto posebno dragi. Mislim, jeste li gledali „Šreka”? – počeo je bio Luis.

Komičar se tu nije zaustavljao.

– Video sam neki naslov, kako su izgubili dodir s običnim ljudima. Pa, jesu! Šta li ih je odalo, da nije kruna? Plašt? Tron? Ili možda to što su izmislili taj termin („commoners”)?

Nakon toga – princ Filip, „kao šlag na torti”.

– Jeste li videli vi princa Filipa? On kao da ima 3.000 godina! Prilično sam siguran da je on izmislio rasaizam.

Malo zatim, jedna osoba iz publike više nije mogla da podnese tenziju, pa mu je doviknula: „On je umro”. Većina se već bila unervozila u svojim stolicama, grizla ih je savest što su se i do tada smejali na šale ovog mladića, a posebno one vezane za preminulog vojvodu.

– Moram da kažem… Kasno sad – prokomentarisao je, pa nastavio još žešće: Jesmo li mi svi sigurni da je umro danas? Imam utisak da se to desilo još pre deset godina i da su ga strunama pomerali, prevozili kolicima na događaje. Jer, ljudi kad bi pogledali u njega, pomislili bi: „Imam utisak da ovaj čovek nije živ” i onda bi neko dotrčao pa umesto njega viknuo: „Ja ne volim žene!” i onda bi se sva prašina slegla. Kao: „Aha, dobro je on”… Dugo sam verovao da ga „moć rasizma” održava u životu – nastavio je bio Luis, bez obzira na sve.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike