Naomi doživela veliku neprijatnost na aerodromu u Bugarskoj: Sve o incidentu koji ju je ostavio u šoku!

12.06.2022

15:45

0

Manekenka smatra da je rasizam razlog zašto su je odveli su stranu

Naomi doživela veliku neprijatnost na aerodromu u Bugarskoj: Sve o incidentu koji ju je ostavio u šoku!
profimedia-0695616818 - Copyright Profimedia

Naomi Kembel, koja je nedavno boravila u Bugarskoj zbog jednog modnog snimanja, doživela je u ovoj zemlji veliku neprijatnost još kad je sletela. Naime, na aerodromu su je bili zamolili da ode u stranu, ne bi li je posebno pregledali, piše „Daily mail", a nju je to veoma potreslo. Odmah je, prema daljim napisima, posumnjala da je rasizam razlog zašto su je izdvojili iz reda. I u vožnji ka luksuznom hotelu u kom je odsedala nikako nije uspevala da se smiri.

Sve se, inače, odvilo 19. maja, a izvor je za pomenute medije naglasio da se nekadašnji supermodel do tada i te kako radovala uzbudljivom poslovnom poduhvatu u Sofiji. Sa aerodroma je, pak, izašla vidno neraspoložena sa torbom u rukama i kačketom. Osoblje aerodroma je, inače, pretresalo i njene spakovane stvari.

- Jako se iznervirala. Incident ju je baš uznemirio. Veselila se uzbudljivom snimanju u Sofiji, ali nemili događaj je bacio u senku čitav taj posao - objasnio je insajder.

Podsetimo, Naomi je već slično bilo sačekalo na aerodromu Hitrou, kada ju je policija ispratila napolje u svađi i sa lisicama na rukama. Navodno, čitav okršaj se dogodio zbog njene preteške torbe, ali nije i potvrđeno da je to bio uzrok svega.

Naomi Kembel Profimedia
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike