Smelo izdanje Ivane Dudić: Raskopčana i bez brushaltera, ovakvu je još do sada nismo videli! (FOTO)

12.01.2023

18:15

0

Glumica neretko pozira u izazovnim izdanjima

Smelo izdanje Ivane Dudić: Raskopčana i bez brushaltera, ovakvu je još do sada nismo videli! (FOTO)
Ivana Dudić - Copyright ATA Images

Ivana Dudić proslavila se ulogom u seriji "Ubice mog oca". Glumica je na društvenim mrežama izuzetno aktivna, te neretko pozira u izazovnim izdanjima, za koja je naširoko hvaljena od strane jačeg pola. Ona je sada još jednom obradovala svoje pratioce fotografijim na kojoj pozira bez brusa.

Dudićeva je ovog puta za potrebe jednog događaja odabrala smelu kombinaciju, koja je u prvi plan stavila njen dekolte. Glumica je na fotografijama koje je objavila u sasvim raskopčanom sakou i bez brushaltera, a komentari na račun njenog izgleda su se nizali.

"Harizma se ne može kupiti ni ugraditi", "Ovo skuplje od Monalize", "Najlepša žena na planeti", "Zbog tebe bih voleo da sam glumac i nadao bih se nekoj sceni s tobom", samo su neki od komentara ispod Ivanine objave na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Dudic (@dudicivana)

Ivana Dudić inače sve više pažnje privlači svojim uspesima koje niže u karijeri, a poznata je i po tome što je jedna od retkih koja javno govori o eksplicitnim scenama koje snima.

- To posmatram kao svoj posao za koji sam se odlučila. Poziv glumca je naprosto ekstrovertan i eksplicitan. Dajem vam sebe u svim mogućim i nemogućim okolnostima, situacijama, emocijama. Možda mi je čak teže da se ogolim emotivno, nego da vam se ogolim fizički. Ljudi to skidanje uvek površno shvataju. Mnogo je teže odraditi neku dramsku scenu nego se skinuti pred kamerama - istakla je Dudićeva.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike