Dudićeva o golišavim scenama, partneru i koliko mu to predstavlja problem: Tako je svima koji pristanu da budu s glumicom!

16.10.2022

21:13

0

Ivana naglašava da to nije nešto što se radi bez ikakvog razloga - u scenariju mora sve biti opravdano, a ljubav se zatim „pegla" otvorenim razgovorom

Dudićeva o golišavim scenama, partneru i koliko mu to predstavlja problem: Tako je svima koji pristanu da budu s glumicom!
Copyright Ivana Dudić ATAImages/Antonio Ahel

Ivana Dudić privukla je veliku pažnju javnosti, između ostalog, zbog slododnijih scena kako u „Jugoslovenki", tako i „Crvenom mesecu". Na pitanje jednih domaćih medija kako to podnosi njen partner i kako je odreagovao, glumica je imala gotovo spreman odgovor.

„Ovo nije baš običan posao!"

- Sigurna sam da nijedan partner to ne podnosi normalno. I to objektivno prelazi granice običnog posla. Glumački poziv nije običan, normalan posao, kakav mnogi rade. Međutim, svako ko pristane da bude sa glumcem ili glumicom, pristaje na tu vrstu slobode, uslovno rečeno, jer to nije nešto što bih ja radila sada ovde, nego zato što je to zapisano u scenariju - objašnjavala je ona, prenose domaći mediji pisanje „Aloa", a Ivana dodaje:

- Mislim da sve može uz dogovor da se reši.

Zatim, dotakla se i toga da li smatra da je zbog škakljivih scena glumcima potrebno više samopouzdanja.

- To posmatram kao svoj posao za koji sam se odlučila. Poziv glumca je naprosto ekstrovertan i eksplicitan. Dajem vam sebe u svim mogućim i nemogućim okolnostima, situacijama, emocijama. Možda mi je čak teže da se ogolim emotivno, nego da vam se ogolim fizički. Ljudi to skidanje uvek površno shvataju. Mnogo je teže odraditi neku dramsku scenu nego se skinuti pred kamerama - istakla je Dudićeva.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike