''Razmažena je!'' Jana o ćerki jedinici: Jedan postupak ju je posebno zabrinuo!

16.11.2022

18:04

0

Pevačica progovorila o kolegama, pa iznela detalje iz porodičnog doma

''Razmažena je!'' Jana o ćerki jedinici: Jedan postupak ju je posebno zabrinuo!
Jana Todorović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Jana Todorivić ne krije koliko uživa u svom poslu, mnogi je nazivaju kraljicom bakšiša, a ona je sada otkrila da se kafane nije zasitila, te da posećuje nastupe i pojedinih kolega. 

Tvrdi da ide samo na nastupe kolega koje izuzetno ceni i poštuje, jer je samo takvi diraju u dušu. Poslednji u nizu nastupa koji je posetila, bio je nastup pevačice Nade Topčagić, koja je nedavno izgubila kućnog ljubimca.

- Kada izađem na nečiji nastup znači da ga poštujem i cenim. Pa ja pevam pesme kolega na svojim nastupima. Imam i ja dušu i volim da se proveselim, nemam problem da odem kod svakoga na nastup. Poslednji put sam bila na nastup Nade Topčagić i stvarno sam uživala. To su na neki način istinske zvezde, to moram da kažem - istakla je Jana, koja je potom otkrila kakav odnos ima sa svojom naslednicom.

Printscreen Instagram/janavip2011
Jana Todorović

Jana ne priča mnogo o svom privatnom životu javno, ali ne krije da joj je porodica sve na svetu. Sada je otkrila kakav odnos ima sa mužem i naslednicom, pa priznala kakva atmosfera vlada u njihovom porodičnom domu nakon luksuznog odmora u Dubaiju.

- Naša ćerka je jedinica, pa neću reći da je razmažena.. U stvari jeste tako (smeh). Pre neki dan je rekla da kada napuni osamnaest godina može da radi šta hoće, ali tata joj je objasnio da ne može i da sve dok je kod nas mi se pitamo za nju - ispričala je pevačica za Grand online.

Podsetimo, pevačicinu porodicu je pre godinu dana zadesila strašna tragedija, usled iznenadne smrti njenog sestrića, a Jana je priznala da bol ne jenjava.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike