„Udala sam se jednom i nikad više!" Jana otvoreno o braku, teškim trenucima, ljubomori: Bilo je svega! (FOTO/VIDEO)

12.10.2022

18:15

0

Pevačica objašnjava kako joj je, kao i mužu, bilo potrebno vremena da se navikne na pojedine stvari koje njen posao sa sobom nosi

„Udala sam se jednom i nikad više!" Jana otvoreno o braku, teškim trenucima, ljubomori: Bilo je svega! (FOTO/VIDEO)
Jana Todorović (1) - Copyright 24sedam/Marija Mitić

Jana Todorović se u elegantnoj haljini pojavila na gala proslavi povodom venčanja koleginice Vanje Mijatović, pa ispričala koji je to, po njenom mišljenju, recept za dobar brak. Pred okupljenim medijskim ekipama među kojima je bila i 24sedam dotakla se i izvesnih teških trenutaka, preko kojih je sa suprugom, pak, uspela da pređe.

Bilo im je, naime, potrebno vremena, privikavanja - za sve što njen posao sa sobom nosi.

- Razumevanje i poštovanje, ništa drugo, to je ključ uspešnog braka. Moje venčanje je bilo pre 20 i kusur godina, tako da mi ovakve prilike uvek bude ta predivna sećanja. Ali ja sam jednom „stala na ludi kamen" i nikada više - počela je pevačica, pa nastavila o tome šta je poželela koleginici i njenom izabraniku Aleksandru.

„Rado ću se latiti mikrofona!"

- Jako je bitna i tolerancija, moj brak traje punih 25 godina i eto, to bih poželela i našim mladencima danas. Ako me budu pozvali, rado ću zapevati, što da ne. Ima dosta mojih pesama koje su za slavlja, sigurna sam da ćemo naći one prave - kaže Jana, koja je kao i mnogi tokom braka imala i uspona i padova, posebno na početku.

Jana Todorović, 24sedam/Marija Mitić
 

- Naravno, početkom moje karijere nije bilo svejedno, jer je on od mene mlađi dve godine i morao je da sluša i pozitivne i negativne komentrare, ali smo oguglali. Bilo je tu i ljubomore, bilo je svačega, ali to je iza nas. Naš brak i vezu smo krunisali našom ćerkom i sada nam je ona najbitnija - naglasila je, uz poruku da je ružni napisi nikada nisu doticali.

„Ko hoće - može!"

- Nisam nikad to komentartisala, mada mene nije ni bilo toliko u žutoj štampi, pa nije bilo ni povoda za neke naslove, tako da sam svoj život lepo sačuvala od očiju javnosti. Ko želi, zaista može da ga sačuva - poručila je ona, pa zaključila priznanjem da jedva čeka dan kada će se njena naslednica udati.

Još detalja razgovora čekaju vas u videu koji sledi.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike