Luk Evans nije pokazao samo mišiće! Fotografije s plaže sa novim dečkom obišle svet (FOTO)

10.01.2023

12:00

0

Velški glumac ne krije da je zaljubljen

Luk Evans nije pokazao samo mišiće! Fotografije s plaže sa novim dečkom obišle svet (FOTO)
Luk Evans - Copyright Profimedia

Holivudski glumac Luk Evans i njegov partner Fran Tomas nedavno su debitovali na crvenom tepihu kao par, i to na zimskoj svečanosti "LuisaViaRoma" za UNICEF u Sent Bartsu, a ovih dana zajedno su uslikani na plaži sunčanog Majamija.

Luk, koji je ove godine proslavio 43. rođendan i tridesetdvogodiđnji Fran privukli su pažnju svih prisutnih svojim isklesanim mišićima dok su šetali plažom u minijaturnim kupaćim gaćicama. 

Par je prvi put zajedno u javnosti snimljen još u februaru 2021. na plaži u Sidneju, gde je popularni glumac snimao seriju "Devet potpunih neznanaca", u kojoj glumi sa slavnom oskarovkom Nikol Kidman, no tada se još uvek nije znalo ništa o španskom grafičkom dizajneru, koji je zarobio srce jednog od napoženjijih muškaraca u Holivudu. Evans je samo mesec dana pre toga prekinuo dvogodišnju vezu s umetničkim direktorom Rafaelom Olarrom.

Velški glumac, kog najviše pamtimo po ulozi Gastona u filmu “Lepotica i zver”, karijeru je započeo na pozorišnim daskama u Londonu i ispočetka se otvoreno deklarisao kao homoseksualac.

- Svi me znaju kao gej muškarca i tokom mog života u Londonu to nisam nikada ni pokušavao da sakrijem - kazao je u intervjuu za "The Advocate" 2002. godine.

Ipak, 2010. godine mediji su se raspisali o njegovoj devojci, marketinškoj stručnjakinji Holi Gudčajld, koja je jednom i progovorila o njihovoj vezi.

- Luk je divan. Mi smo stari prijatelji i to se jednostavno dogodilo. Nismo vereni, no zaista uživamo zajedno - izjavila je Holi na premijeri Evansovog filma “Tamara Dru”.

No ipak četiri godine kasnije, Luk je potvrdio vezu sa modelom Džonom Kortaharenom, i tom je prilikom opet počeo za medije isticati kako ne žali što se već na početku karijere izjasnio kao gej i zaključio da to nimalo nije naškodilo njegovoj karijeri. Vezu s Holi nikada nije javno komentarisao, iako se nagađa kako mu je ona bila samo paravan dok je pokušavao da se probije u Holivudu, što mu je otprilike u vreme dok se pisalo o njima, zaista i pošlo za rukom.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike