Hrvatica na tapetu i posle žurke Lea Dikaprija: Ko ti je tačno zapao za oko, Drejk ili Džejmi Foks? (FOTO)

06.01.2023

16:55

0

Jedni joj se dive, ali su sve brojniji oni koji je zatrpavaju oprečnim komentarima

Hrvatica na tapetu i posle žurke Lea Dikaprija: Ko ti je tačno zapao za oko, Drejk ili Džejmi Foks? (FOTO)
Leonardo Dikaprio - Copyright Profimedia

Leonardo Dikaprio nedavno je u Majamiju organizovao veče za pamćenje za mnoge svoje poznate prijatelje. Međutim, jedna pozivnica je po svemu sudeći završila i u rukama Ivane Knoll, nekadašnje hrvatske misice, koja je u Kataru bila na žestokom udaru javnosti zbog odabira odeće tokom Mundijala, o čemu više možete čitati OVDE

Ivana je, pošto se pojavila, iznova pokrenula lavinu komentara na društvenim mrežama - dok su joj se jedni divili i pisali joj kako „zaista živi pravi tamošnji san", drugi nisu mogli da shvate šta će ona među tolikim zvezdama „kad se proslavila oskudno odevna u Dohi". 

Ivana Knoll, Printscreen/Instagram/knolldoll
 

Takođe, sam Dikaprio je na „ivent" došao u stilu prave poznate ličnosti - skrivajući svoje lice maskom, dok je ona ponosno pozirala za sve okupljene fotografe napominju strani mediji, koji kasnije nisu mogli da raščivijaju ko je ovoj crnki tačno bio zapao za oko tokom ludog provoda

S jedne strane, na Instagramu je osvanula njena fotografija s Drejkom, a sa žurke je, prema tamošnjim napisima, nasmejana otišla s Džejmijem Foksom. 

- Da li se samo ponudio da je odveze do kuće ili su otišli zajedno, ne znamo, ali sudeći po izrazima njihovih lica, jasno je da su se dobro proveli - objašnjava tamošnja štampa prizore s Hrvaticom u glavnoj ulozi. 

Viktorija Lamas, za koju se šuška da je nova Leova izabranica, zbog Ivane je bila gotovo „zaboravljen slučaj" ovom prilikom. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike