Luna Đogani sa maskom za kiseonik! Požalila se: Iz 2022. godine izlazim ovako, Bože, samo nam daj zdravlja

31.12.2022

11:10

0

Đoganijeva je baš kao i pred kraj prošle godine lošeg zdravstvenog stanja

Luna Đogani sa maskom za kiseonik! Požalila se: Iz 2022. godine izlazim ovako, Bože, samo nam daj zdravlja
Luna Đogani - Copyright Printscreen RTV Pink

Luna Đogani sa pratiocima na Instagramu deli one lepe, ali i one manje lepe trenutke. Nakon što je objavila novi singl i obradovala fanove, najnovijom objavom na društvenoj mreži ih je sada zabrinula.

Naime, ona se požalila pratiocima da je njeno zdravlje na „klimavim nogama”, baš kao i prošle godine kada je imala koronu, te je objavila selfi na kom se vidi da nosi masku sa kiseonikom. 

Instagram printscreen/luna_djogani
Luna Đogani se razbolela

- Iz 2022. izlazim ovako, kao što je i počela... Bože daj nam samo zdravlje - napisala je Luna, a na fotografiji se vidi da se ne oseća najbolje, budući da ima crne kolutove oko očiju i inhalira se kiseoničkom maskom.

Podsetimo, protekla godina za Lunu je bila izuzetno burna. Od najlepših trenutaka, do najvećih životnih lomova. Saznala je da sa suprugom Markom čeka bebu, a nekoliko nedelja kasnije je izgubila plod.

- Naučili smo da se sve u životu dešava sa nekim razlogom, tako je trebalo, tako je suđeno, ne treba padati, upadati u depresije, treba pogledati oko sebe i videti šta je to dobro što već imaš, a ja hvala Bogu imam mnogo toga dobrog oko sebe i to me je održalo da kažem sebi: „Okej, idemo dalje, biće, desiće se ponovo”. Ti teški trenuci su tu baš da biste ojačali za neke lepe stvari - ispričala je ona u emisiji „Premijera - Vikend Specijal”.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike