„Tvoje sam remek-delo, ali i najveća kazna!" Jeremićeva „izgorela" pošto ju je Marić ismevao: Ljubomoran si na moj uspeh!

22.09.2022

09:55

2

Voditeljka tvrdi da on „dan-danas živi od njenog šera", pa da zato „nepoštovanje ovakve vrste neće tolerisati"

„Tvoje sam remek-delo, ali i najveća kazna!" Jeremićeva „izgorela" pošto ju je Marić ismevao: Ljubomoran si na moj uspeh!
Jovana Jeremić Milomir Marić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel/A.H.

Lice „Novog jutra" s ružičaste televizije, Jovana Jeremić, svojevremeno je radila na „srećnoj", pa tako i dugi niz godina sarađivala s Milomirom Marićem. Često je isto isticala javno, napominjala koliko ga poštuje i voli, međutim pošto ju je „potkačio" nedavno u svom jutarnjem pogramu, nikako na to nije uspela da ostane imuna. 

Sve se odvilo tokom gostovanja vlasnice škole jahanja na „Hepiju", te razgovora o silovanju u konjičkom sportu - temi koja već danima potresa domaću javnost. Kako je Nina Šobota bila istakla da je najpre bila kod Jeremićeve u programu zbog svega, Marić joj je bio poručio „da je trebalo da se obrati Tužilaštvu, a ne jednim novinama, jednoj novinarki". 

Jovana Jeremić Instagram printscreen/jeremicjovana
 

Kada je ponovila da je prvo ipak Jovani sve rekla, usledio je bio komentar „da to onda sad već ozbiljna priča", u sarkastičnom tonu, prenosili su mediji. 

Akonto svega, Jovana je objavila niz „storija" na društvenoj mreži Intagram i oštro upitala - zar joj je to hvala, pošto Marić ipak, prema njenim rečima, „dan-danas živi od njenog šera". 

- Ja sam kolegama poslala gošću, koja je prvo kod mene gostovala i pričala o silovanju u konjičkom sportu, a kada je ona spomenula moje ime, Marić je počeo pod*ebavački da nastupa! Na to se nadovezala njegova saradnica, „Alisa u zemlji čuda" i, ja to neću da dozvolim! Da moje dobro bude uzvraćeno ružnim i nekorektnim ponašanjem. Ponašanjem koje pokazuje zavist i ljubomoru prema mom uspehu, a moj postupak govori o mojoj širini, pre svega uredničkoj, jer sam im ustupila gosta nakon moje emisije. Ja volim prema takvima da ispadnem dobar čovek, čisto da se zna u čemu je razlika - počela je Jovana, pa dodala: 

„Najbolja sam, svidelo se to Mariću ili ne!"

- Apsolutno niko ne može da omalovažava kolege koji su bolji od njih, rezultat na „semaforu" je jasan, ja sam najgledanija urednica i voditeljka u ovoj zemlji i regionu i to je tako, svidelo se to Mariću ili ne. Mnogi su me potcenili, ali važno je da te ja nisam precenila, zato sam ih pobedila.

Milomir Marić, 24sedam/ Katarina MIhajlović
 

To se, međutim, nije i zaustavila.

- Milomir Marić je čovek pored kojeg sam ja provela deset godina i ja jako dobro poznajem svog učitelja Marića. Ja sam imala tu sreću da me otkrije Aleksandar Tijanić, a da mi šansu pruži Marić i ja to jako poštujem, za razliku od njega, koji je otkako sam otišla sa te televizije na svaki način pokušao da minimalizuje moj rad. I dan-danas jutarnji program i Marić žive od mog nekadašnjeg šera! Treba da me urame, jer je Jovana Jeremić na toj televiziji ostavila dušu i mladost, a da bih sad dobila šta? Da se Milomir Marić sprda?! - zapitala se ona jednako oštro, prenosi „Informer", da bi ona zatim nastavila o tome kako i posle svega svakako nema ništa lično protiv nekadašnjeg mentora. 

„Treba da bude ponosan, postala sam medijsko čudovište!"

- Ja protiv Marića nemam ništa lično, čak mi je vrlo drag i volim ga, ali sigurno mu neću dozvoliti da mu prolaze ove fore. To može da proba kod devojaka koje forsira da sa njim vode jutarnji program. Njemu treba da bude i nagrada i kazna što je jedino Jovana Jeremić uspela, nijedna od devojaka koje on forsira nije napravila karijeru. Treba da bude ponosan, ipak je proizveo jedno medijsko čudovište - Jovanu Jeremić. Ja sam Marićevo remek-delo i to mu je ujedno najveća kazna, a i nagrada. Iako ga volim najviše na svetu, sam je birao ovo... Sad će da oseti šta znači kad j*be Jovana Jeremić! Želela bih da završim ovu temu Platonovom rečenicom: „Drag mi je učitelj, ali mi je istina mnogo draža" - zaključila je ona. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike