Jovana Jeremić se skida u emisiji, a oplela po Dragani Kosjerini: Ona nije moj nivo

03.01.2023

14:50

8

Autor: 24sedam

Voditeljka žestoko udarila na koleginice: To su isfrustrirane žene!

Jovana Jeremić se skida u emisiji, a oplela po Dragani Kosjerini: Ona nije moj nivo
Jovana Jeremić i Dragana Kosjerina - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Kontroverzna voditeljka Jovana Jeremić, koja je karijeru započela kao voditeljka rijaliti programa, svojim postupcima u novom TV formatu iz vikenda u vikend šokira javnost, kako izjavama, tako i postupcima na ivici ukusa.

Voditeljka ne krije da joj je rejting na prvom mestu, te tako ne bira način da bude u medijskoj žiži. Gotovo da je spremna na sve.

Tokom novogodišnjeg programa Jovanine emisije, imali smo priliku da je vidimo i u trikou brazilske igračice, kada je tokom živog jutarnjeg programa izvela koreografiju koja je zapanjila gledaoce, potom je pevala, dovodila vračare i sa ćerkom skakala po studiju.

Uprkos svojim postupcima, Jovana sebi često daje za pravo da u pežorativnom kontekstu komentariše uspešne koleginice s konkurentnih televizija. Tako je sada na red došla i RTS-ova voditeljka, Dragana Kosjerina i ostale voditeljke te televizije.

ATAImages/ Antonio Ahel
Dragana Kosjerina

Dragana Kosjerina je lepa devojka, ali to je obična voditeljka. Hteli su da dižu Draganu preko mene. Ona je zamenljiva kategorija, RTS će funkcionisati bez nje. Jovana Jeremić je ipak harizma, ličnost, firma, s*ks uživo, personaliti. To je ogromna razlika - započela je Jovana, a potom dodala: 

- Ne kopiram nikoga, pišem, uređujem, vodim, stvaram. Bilo mi je krivo kada su stavili da sam je kopirala. Ona nije ni zvezda, nije moj nivo. RTS taba i uništava ličnost, a Pink pravi zvezde. RTS vode žene koje su isfrustrirane. Oni ne žele da proizvedu zvezde - rekla je Jermićeva, prenosi Alo.

Printscreen ,,Novo jutro"
Jovana Jeremić

Podsetimo, Jovana Jeremić se za potrebe novogodišnjeg editorijala jednih dnevnih novina obnažila, a intimne regije je prekrila novogodišnjim poklonima, a obrazloženjem je iznenadila javnost.

- Ovo je poruka svim onima koji kriju svoj život jer je iscepan na froncle, mrtav, zakamufliran maskom koju nose i iza koje se kriju, jer kad bi ponudili sebe kao sto vam se ja svakog vikenda dajem, niko ih ne bi poželeo. Ni da gleda, ni da viđa, ni da ljubi. Želim vam da imate dobar odnos sami sa sobom, jer odnosi sa drugima su posledica našeg odnosa sa samim sobom. Da volite jer bez emocije nema života, kao i da zaradite novca dovoljno da živite u izobilju, bezbrizno - napisala je Jovana ispod fotografije na kojoj je naga.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike