Ja sam učitelj novinarstva, a ne lepog ponašanja! Milomir Marić brutalno odgovorio Jovani Jeremić

22.09.2022

15:05

3

Urednik Hepi televizije istakao je da se sa Jeremićevom nije čuo

Ja sam učitelj novinarstva, a ne lepog ponašanja! Milomir Marić brutalno odgovorio Jovani Jeremić
Jovana Jeremić i Milomir Marić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Voditeljka Jovana Jeremić oštro je odbrusila nekadašnjem saradniku i uredniku Hepi televizije, Milomiru Mariću sa kojim je sarađivala punu deceniju, istakavši da je ona njegovo remek-delo, ali i najveća kazna.

Naime, kako je shvatila da je Marić omalovažio u Jutarnjem programu, ona se najpre zapitala da li je to hvala za sve godine rada i saradnje, pošto Milomir, prema njenim rečima i „dan-danas živi od šera koji je ona postavila". 

Instagram printscreen/jeremicjovana
Jovana Jeremić

 

Tim povodom 24sedam je kontaktirao i Milomira Marića da čujemo i njegovu stranu priče. Na pitanje da li je u kontaktu sa Jovanom, i da li je ona pogrešno razumela njegove reči, on kaže:

- Nismo se čuli. Nikad joj ništa loše nisam uradio, samo dobro. Najmanje se od mene očekuje da je ismevam - poručio je Marić kratko za 24sedam i dodao: 

- Mene ne zanima Jovana! Ja sam učitelj novinarstva, a ne lepog ponašanja, to se uči kod kuće. 

ATAImages/Antonio Ahel/A.H.
Milomir Marić i Jovana Jeremić

 

Podsetimo, Jeremićeva je istakla da ju je zaboleo način na koji je Marić pričao o njoj, budući da su imali odličnu saradnju dok je bila deo srećne televizije. 

- Milomir Marić je čovek pored kojeg sam ja provela deset godina i ja jako dobro poznajem svog učitelja Marića. Ja sam imala tu sreću da me otkrije Aleksandar Tijanić, a da mi šansu pruži Marić i ja to jako poštujem, za razliku od njega, koji je otkako sam otišla sa te televizije na svaki način pokušao da minimalizuje moj rad. I dan-danas jutarnji program i Marić žive od mog nekadašnjeg šera! Treba da me urame, jer je Jovana Jeremić na toj televiziji ostavila dušu i mladost, a da bih sad dobila šta? Da se Milomir Marić sprda?! - zapitala se ona jednako oštro, prenosi „Informer", da bi ona zatim nastavila o tome kako i posle svega svakako nema ništa lično protiv nekadašnjeg mentora. 

Printscreen ,,Novo jutro"
Jovana Jeremić

- Ja protiv Marića nemam ništa lično, čak mi je vrlo drag i volim ga, ali sigurno mu neću dozvoliti da mu prolaze ove fore. To može da proba kod devojaka koje forsira da sa njim vode jutarnji program. Njemu treba da bude i nagrada i kazna što je jedino Jovana Jeremić uspela, nijedna od devojaka koje on forsira nije napravila karijeru. Treba da bude ponosan, ipak je proizveo jedno medijsko čudovište - Jovanu Jeremić. Ja sam Marićevo remek-delo i to mu je ujedno najveća kazna, a i nagrada. Iako ga volim najviše na svetu, sam je birao ovo... Sad će da oseti šta znači kad j*be Jovana Jeremić! Želela bih da završim ovu temu Platonovom rečenicom: „Drag mi je učitelj, ali mi je istina mnogo draža" - zaključila je ona. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike