"Nekada su na estradi postojala pravila": Biljana Sečivanović o mladim pevačima, otkrila da li podržava ono što rade (VIDEO)

17.04.2022

04:55

0

Pevačica je istakla da neke stvari treba da se znaju

24sedam

U javnosti se povela velika polemika nakon što su u "Zvezdama Granda" dve kandidatkinje ponele odevne kombinacije koje se pojedinim članovima žirija nisu dopale. 

Jedna od njih, Anastasija Ićurup, odlučila je da se povuče iz takmičenja, a sada se mnogo priča o tome da li na estradi treba da postoji kodeks oblačenja i ponašanja.

Biljana Sečivanović, koja se takođe proslavila u "Zvezdama Granda", dala je svoje mišljenje na ovu temu.

ATAImages/Antonio Ahel
 

- Nepisani kodeks postoji, ali napisani ne. Mislim da sve žene, mlade i starije, znaju kako treba da se obuku, šta treba da imaju u svom ormanu, a meni je suvišno da polemišem o tome da li treba da postoji kodeks - rekla je Biljana za 24sedam, pa nastavila:

- Nekada su na estradi postojali kodeksi, normativi, neki pevači i pevačice nisu mogli odmah da se pojave na sceni, a danas je lakše afirmisati se, otvorena su mnoga vrata.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Ipak, kako ističe, nije na njoj da bilo kome sudi.

- Neke norme svi mi znamo, ne bi trebalo da se stavi na papir. A ko kako želi da se obuče, to je njegova stvar. Naše je da podržavamo ili ne, gledamo ili ne, nije do mene da ja tu nešto sudim - zaključila je pevačica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike