Bilja Sečivanović se mučila i krišom plakala, da je sin ne vidi: Strašno je nemati krov nad glavom!

09.11.2022

17:25

0

Pevačica je dala sve od sebe ne bi li sredila svoju tadašnju stambenu situaciju

Bilja Sečivanović se mučila i krišom plakala, da je sin ne vidi: Strašno je nemati krov nad glavom!
Biljana Sečivanović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pošto se prisetila svojih početaka, Biljana Sečivanović progovorila je i o periodu kada se tek bila preselila u Beograd. Niz godina je bila provela kao podstanar i u strahu da li će iz ovog ili onoh razloga morati da napusti stan, pa nađe drugi.

Sa druge strane, nije dozvoljavala da joj sin vidi muke kroz koje je prolazila. Takvu je „masku" nosila da se on danas tog perioda gotovo i ne seća.

- Problem je kad shvatite da nemate krov nad glavom, a morate da ga obezbedite. Meni je to bio prvi cilj posle takmičenja „Zvezda Granda“, da ne budemo večito i celoga života podstanari. Želela sam da nešto stvorim da ne bih razmišljala koliko ja mogu da ostanem u tom stanu, da li će taj neko da ga prodaje, pa da moram da se iselim. Kada si svestan da je nešto tvoje imaš sigurnost - počela je Bilja, piše „Grand onlajn" a pevačica je zatim nastavila o tome kako je kao podstanar provela oko šest godina.

„Bila sam uporna i tvrdoglava!"

- Nekih šest godina smo bili podstanari, ali sam ja rešila da za to vreme obezbedim krov nad glavom i u tome sam uspela. Bila sam uporna i tvrdoglava. Mada ta tvrdoglavost mi pomaže, jer mi ne dozvoljava da odustanem - istakla je sa osmehom.

Sada, ponosna majka šesnaestogodišnjeg Mateja samo se priseća kako je krišom plakala od muke, da je on ne vidi.

- Matej se seća svih lepih trenutaka, a to teško ne pamti i ne zna, niti je osetio. On ne zna da mi je bilo teško, niti je osetio. Nikada nisam plakala pred njim, iako je bilo mnogo toga. Zna se da je njegova tetka bila bolesna i da smo svašta preživljavali. Plakala sam da on ne vidi jer drugačije deca gledaju na bol odraslih i shvataju to traumatičnije nego što to jeste - zaključila je ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike