Ovako sad izgleda prva voditeljka „Zvezda Granda"! Toliko je brzo pričala da su gosti od nje jedva dolazili do reči! (FOTO)

20.09.2022

06:25

1

Bila je među najpopularnijim televizijskim licima, a onda je rešila da se povuče

Ovako sad izgleda prva voditeljka „Zvezda Granda"! Toliko je brzo pričala da su gosti od nje jedva dolazili do reči! (FOTO)
ines_gavrilovic_censored - Copyright Youtube screenshot „Samo za vaše oči" / „Dobro došli"

Prva voditeljka „Zvezda Granda", te lice „Nedeljnog popodneva" Ines Gavrilović, svojevremeno je važila za damu s malih ekrana koja toliko brzo govorila, da je zbog nje bila nastala „kletva": „Dabogda dolazio do reči kao njeni gosti". Bila je jedna od najpopularnijih voditeljki, ali se u jeku svoje karijere povukla sa scene. 

Jednom prilikom, istakla je kako nema želju da medili pišu o njoj. Nekadašnji takmičari čuvenog talent-šoua je se sećaju s velikim simpatijama. 

„Uvek nasmejana!"

- Kako se ne sećam Ines, ona je bila jedno divno stvorenje i to ne kažem zato što sam joj ja bila favorit (smeh). Zaista vam kažem, ona je uvek bila nasmejana, ali ne lažno, za kamere, nego iskreno i od srca - ispričala je jednom prilikom Slavica Ćukteraš, prenosi „Glossy", a prevačica je zatim bila nastavila o tome kako Ines nikad nije imala „žute minute". 

- Nikada, ona se nije na snimanjima ni nervirala, a kamoli da se svađa ili viče na kandidate. Taman posla, zaista je bila divna, verujem da je i danas takva.

Izdvajala se elokvencijom, ali i vrlo brzim govorom u kom bi ponekad dolazilo do lapsusa, čime je pobrala samo još više simpatija publike.

Pisalo se kako se pojavljivala na izložbama pasa, a danas je porodična žena i veoma posvećena majka. 

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike