Otac joj sarađivao i sa Snežanom Đurišić, a ona u „Zvezdama Granda" jedva „izgurala" do refrena! „Čuje se taj amaterizam!"

07.01.2023

23:31

0

Pevačica ju je, ipak, ohrabrila da nastavi da radi na svom vokalu

Otac joj sarađivao i sa Snežanom Đurišić, a ona u „Zvezdama Granda" jedva „izgurala" do refrena! „Čuje se taj amaterizam!"
Mina Tucaković - Copyright Printscreen ,,Zvezde Granda"

Iako je, naizgled, s dosta samopouzdanja stala na scenu „Zvezda Granda" i pred članovima žirija se latila mikrofona, Mina Tucaković jedva je uspela da „dogura" do refrena bez „panik" tastera. Devojka izvodila numeru „Dabogda propao", ali se za istu, po svemu sudeći, nije baš dobro pripremila. 

Pošto su odlučujući prekinuli njen nastup, Saša Popović je iskoristio priliku da postavi jedno pitanje njenom ocu, koji je inače muzičar iz čuvenog orkestra „Fleks" i svojevremeno je radio i sa Snežanom Đurišić. Zanimalo ga je, naime, šta je tu pošlo po zlu. 

Saša Popović, Printscreen ,,Zvezde Granda"
 

– Niste pripremili ćerku baš kako je trebalo ili šta se tu desilo? – glasilo je pitanje, na koje je tata mlade takmičarke odgovorio kako ona nema iskustva, te da nije došla dovoljno spremna, kao i da on nije imao vremena da radi sa njom. 

– Nije ovo bilo dobro. Nisi se spremila, ja negde možda i mislim da ne treba da se baviš pevanjem, ali možda i neki rad... Uporan rad na duže, donese neke rezultate – kazala je zatim Đurišićeva. 

Snežana Đurišić, Printscreen ,,Zvezde Granda"
 

Pošto ju je poštedeo komentara Marije Šerifović, Popović je reč dao Ceci Ražnatović, koja joj je poručila:

Problem je, svi smo čuli, zato su i ovi tasteri tu... Od samog ulaska u pesmu nije bilo dobro, čuje se taj amaterizam, ali potrudi se, radi na svom vokalu. Uporan rad sa nekim ko zna da peva i ko će moći da te koriguje.

Žiri ,,Zvezda Granda", Printscreen ,,Zvezde Granda"
 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike