Pevačica pustila gorke suze u programu uživo: Nela se emotivno slomila zbog voditeljkinog poteza!

08.01.2023

10:03

0

Nije ostala imuna na kadrove od pre 20 godina

Pevačica pustila gorke suze u programu uživo: Nela se emotivno slomila zbog voditeljkinog poteza!
Nela Bijanić - Copyright Printscreen Youtube/Grand Magazin Tv Grand

Pevačica Nela Bijanić gostovala je u jednoj emisiji sa svojim sinom, ali nije očekivala da će joj voditeljka pustiti snimak star dvadeset godina, koji će je emotivno ganuti.

Naime, u emisiji „Grand Magazin“ prisetili su se Nelinih početaka karijere. Voditeljka je u jednom momentu uživo u programu pustila snimak star skoro dvadeset godina kada je Nela sa porodicom gostovala prvi put u nekoj emisiji.

Tada je sa Nelom u emisiji gostovala i cela njena porodica, suprug, sin, otac i prijateljica. Čim je emisija počela Neli su krenule suze i nije mogla da sakrije emocije do kraja emisije.

- Ja delujem kao jaka žena i jesam jaka žena. Sa jedne strane sam baš emotivna, kad je ovo bilo pre dvadeset godina. Baš te me oduševili i raznežili - rekla je Nela koz suze.

Harmonikaš Mirko Kodić se nadovezao na pevačicine reči, pa priznao koliko je nostalgičan kada je vreme od pre dvadeset godina u pitanju.

- Pažljivo sam gledao ovaj prilog i nešto razmišljam sada. Kakve su ovo emsijie bile, prave porodične, sada se sve to izgubilo - rekao je Mirko.

ATAImages/ Antonio Ahel
Nela Bijanić

Podsetimo, Nela Bijanić je pre nekoliko godina doživela neprijatnost, kada je krenula na nastup u Sarajevo, a granična policija je zaustavila i odvela na ispitivanje, nakon čega nije mogla da nastavi put, te je prenoćila u zatvoru.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike