Ruža Rupić, posle teškog životnog perioda: Smršala 10 kilograma, pa još jednu pesmu posvetila bivšem! (FOTO)

17.10.2022

10:48

0

Ona je i ranije govorila o svojim ljubavnim problemima, te tome kako nije mogla da nađe nekog ko je dovoljno jak da joj parira

Ruža Rupić, posle teškog životnog perioda: Smršala 10 kilograma, pa još jednu pesmu posvetila bivšem! (FOTO)
IMG-20221017-WA0000 - Copyright Ruža Rupić Foto: Dušan Petrović

Ruža Rupić, pevačica i jedna od najpoznatijih influenserki s domaće scene, predstavila je publici spot za pesmu „Opsesivni", pa pokrenula pravu lavinu komentara. Fanovi su brzo pozdravili njen rad, a tako i ekranizaciju pesme zbog koje je oslabila čak 10 kilograma.

„Niko nije posvetio toliko pesama bivšima, treba da ti se zahvale", „dok ja živim sad, ti si bivši", ređale su se pohvale i delovi numere koja je brzo pobrala na hiljade pregleda. Ona je sa svojim novim timom dugo radila na ovom projektu, na koji je, kako saznajemo, otišlo i na hiljade evra.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ruza Rupic (@ruza_rupic)

 

„Vreme je za promene!"

- Jako sam srećna i ponosna na ceo tim. Posle najtežeg perioda u mom životu, vreme je za promene. Na projketu „Ruža Rupić" svakodnevno radi veliki broj pravih profesionalaca - objašnjavala je ona, pa zaključila rečima:

- Ovo je samo početak, spremamo još novih pesama i projekata a nastupi kreću već posle promocije.

„Opsesivni" je, inače, nastavak njene prethodne pesme koju je posvetila bivšem dečku. Ruža je, podsetimo, svojevremeno otvoreno govorila o ljubavnim problemima, te tome kako do sada nije mogla da pronađe dovoljno jakog muškarca koji bi mogao da joj parira.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike