Velika tuga u domu Dunje Jovanić, kroz suze se oprostila od nje: Žao mi je što ti nisam produžila život bar još 15 minuta

11.02.2022

21:55

1

Infulenserka je Bejbi kupila pre 11 godina od džeparca, živele su zajedno, a danas su morale da se rastanu

Velika tuga u domu Dunje Jovanić, kroz suze se oprostila od nje: Žao mi je što ti nisam produžila život bar još 15 minuta
snekervil_06112021_0041 - Copyright Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Srpska influenskerka Dunja Jovanić, doživela je veliki gubitak, o čemu je izvestila pratioce putem svoj Instagram naloga.  

Naime, njena Bejbi je preminula, a ovo je Dunji teško palo, s obzirom na to da je bila baš vezana za kućnog ljubimca, a o tome svedoče i brojni snimci i fotografije na pomenutoj socijalnoj platformi. 

Dunja je poslednjih dana vreme provodila sa svojom Bejbi koja je danima bila na kiseoniku. Influenserka se trudila da joj pomogne da se izleči ili joj makar produži život, ali u tome nije uspela.

Jovanićeva je podelila teške trenutke kroz koje su prolazile zajedno. Bilo je i smeha i suza, a sada je morala da se oprosti od nje. 

 

 

- Draga moja Bekice apotekice, bila si najvažniji deo mog života još od zime 2010. kada te je Dunja kupila krišom u 2 rate od svog studentskog džeparca, jer je tata rekao da je pas ipak velika obaveza i da mi to ne treba. Bila si svih ovih godina moja najdraža obaveza na svetu. Koliko si me toga naučila, koliko sam se promenila uz tebe, kako si mi pokazala šta znači lojalnost i odanost i kako se voli... - započela je Dunja, pa nastavila da opisuje njihov odnos:

Instagram printscreen/imfashionbabe
Dunja Jovanić sa Bejbi

 

- Reč "ljubavi" nikada nisam mogla da prevalim preko usta dok na tebi nisam "izvežbala". Za sve ove godine, toliko sam puta bila izdana od svojih najbližih, ali nikada od tebe. Nikada se nisam osetila samom, a toliko je bilo prilika. Bila si moj najverniji prijatelj, vrlo često moj jedini saputnik u najtežim momentima i ako ikada budem dobra majka, to će biti zbog tebe - napisala je Fešnbeba uz emotivan snimak sa svojim ljubimce i dodala:

Instagram printscreen/imfashionbabe
Dunja Jovanić sa ljubimcem

- Ne mogu sebi da oprostim toliko toga... Ne mogu da oprostim što ti nisam produžila život još 15 minuta ili 15 dana, a dala bih sve za to. I ne mogu da zamislim život bez tebe, bez naše rutine, bez tvojih šapica koje su me grebuckale čim otvorim oči... Svi koji su me znali, od komšije, do konobara koji mi ne zna ni ime, do mojih najbližih ljudi, znali su me sa tobom. Kako ću reći Mateji, kako ću reći komšiji kada me pita ‘gde vam je kuca’, kako ću im objasniti da nema više moje Beke….i koliko ću samo biti sama - napisala je Jovanićeva ističući da joj je ovaj pas bio sve na svetu:

Instagram printscreen/imfashionbabe
Dunja Jovanić sa Bejbi

 


- I Beko moja, po prvi put u životu se neću praviti da sam ok. Biću loše, jer se tako osećam i nemam snage da to skrivam. Znam da će mnogi misliti da patetišem, jer ‘ti si samo pas’, ali za mene si bila sve na svetu. Moja Beko mala, nije Dunja mogla da te sačuva, a toliko je želela… Zauvek si moja prva beba, moja prva ljubav, moj prvenac i moj ponos - piše u emotivnoj objavi naše poznate blogerke.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike