Sofija Milošević se posle Božića baca na planiranje svadbe: Čeka nas mnogo posla, a ljubav je sve jača, jedva čekamo!

06.01.2023

16:02

0

Manekenka ne krije koliko je nestrpljiva da svom izabraniku fudbaleru izgovori sudbonosno „da"

Sofija Milošević se posle Božića baca na planiranje svadbe: Čeka nas mnogo posla, a ljubav je sve jača, jedva čekamo!
Sofija Milošević - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Sofija Milošević i Luka Jović će praznike provesti s porodicom u Firenci, a zatim je red - na planiranje svadbe, koju jedva čekaju da se desi. Još uvek, naglašava manekenka, nisu ni prostor odabrali, pa ih zato čeka mnogo posla. 

- Kao i svake godine, Badnji dan i Božić provešćemo s porodicom. Bićemo u Firenci, gde će nam se pridružiti i naši najmiliji iz Srbije. Pošto tokom godine imamo mnogo obaveza, praznici su prilika da okupimo ljude koje volimo - rekla je Sofija za „Informer", pa dodala da je svadba u planu za proleće ove 2023. godine, u Beogradu. 

- Luka i ja se sve više volimo i jedva čekamo da krunišemo svoju ljubav. Odmorićemo se za praznike, a onda sledi organizacija svadbe. Još nismo izabrali prostor, čeka nas mnogo posla - kaže ona, koja će se i te kako potruditi i oko praznične trpeze, kako su i ona i izabranik veliki gurmani.  

„Možda ću čak i sarmu ja da spremim!"

- Obožavamo da jedemo, ali i da spremamo hranu. Za božićni ručak na stolu su uvek pogača, sarme, ruska salata, pečenje... Što se tiče spremanja, svi se guramo u kuhinju i svi bismo da budemo uključeni u kuvanje. Ove godine ću ja mesiti božićnu česnicu, a možda čak i zavijati sarmu - ističe poznata lepotica, pa otkriva da je fudbaler uvek taj koji izvuče novčić iz pogače. 

- On je srećne ruke! Ali ni mi ostali ne odustajemo - poručila je Miloševićeva za pomenute medije. 

Mladi par pripremio je i lepe poklone za sinove Teodora i Alekseja. 

- Božićni paketići su obavezni! Teodor je još beba, ali Aleksej je malo porastao i počinje da razume prazničnu groznicu. Uvek ga obradujemo igračkama, jer deca to najviše vole - rekla je ova mama, kojoj je porodica izuzetno važna, baš kao i njenom vereniku:

- Porodica mi je uvek na prvom mestu i bez njih ne bih ni postigao profesionalni uspeh. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA MILO (@sofijamilo)

 

- Imam maksimalnu podršku najbližih da ostvarim sve svoje ciljeve kad je reč o fudbalu - rekao je Jović, pa nastavio o svojim planovima za 2023. godinu. 

- Očekuje me nastavak sezone u Fiorentini, nadam se što boljem učinku, kako kluba, tako i svom ličnom. U martu počinju kvalifikacije za Evropsko prvenstvo. Želja mi je da se srpska reprezentacija plasira na to takmičenje. Privatnim životom sam zadovoljan, samo nek ostane sve kako jeste - kaže on. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Jovic (@lukajovic)

 

Sofija je, inače, svim srcem bila uz Luku i srpsku reprezentaciju na Svetskom prvenstvu u fudbalu u Kataru.

- Prvi put sam bila u toj državi i baš sam uživala. Naši momci su, kao i uvek, bili sjajni, a atmosfera na stadionu fantastična. Nestvarna! Volela bih da svako barem jednom u životu to doživi - zaključila je ona. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike