Danijeli Vranješ narušeno zdravlje! Uz fotografiju sa ćerkom, poručila: Oprostite mi na sentimentalnosti...

05.01.2023

15:02

0

Glumica je samohrana majka, te je istakla da joj fali podrška

Danijeli Vranješ narušeno zdravlje! Uz fotografiju sa ćerkom, poručila: Oprostite mi na sentimentalnosti...
Danijela Vranješ - Copyright Instagram printscreen/vranjesd

Glumica Danijela Vranješ dugo se nije pojavljivala u medijima, a u prvim danima 2023. godine objavila je na Instagramu zabrinjavajuću vest.

Ona je obavestila pratioce da joj je narušeno zdravlje uz raniju fotografiju sa mora na kojoj je sa svojom ćerkom Emom, a koju je dobila u petoj deceniji.

- Ova fotka je sve. I ne, nije tužna. Nastala je prvog dana prvog letovanja u Grčkoj na 40+. I govori mnogo toga. Razumeju oni koji su prvi put sami sa svojom decom išli negde znajući da su im jedini oslonac, jedini izvor prihoda, jedini bodigard...

Ove godine je već bilo drugačije, ali ovu obožavam jer će zauvek podsećati na hrabrost. Oprostite na sentimentalnosti, hoće to kad čekaš red kod kardiologa - poručila je ona, a onda je počela da dobija poruke podrške u komentarima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danijela Vranjes (@vranjesd)

 

Podsetimo, Danijela se porodila 2017. godine, u 44. godini, a u trenutku kada se porodila, Emin otac i ona, muzičar Igor Malešević, već uveliko nisu bili zajedno.

Glumica je jednom prilikom pričala da se od partnera rastala 2016. godine.

- Shvatila sam da želim dete, samo sam se mirila sa činjenicom da se to nikada neće desiti. Zaljubila sam se u njega, ali desile su se neke stvari koje su mi jasno ukazale da on nije partner sa kojim mogu da ostvarim normalnu vezu. Kada sam saznala da sam trudna, mi već nismo bili zajedno.

Kao buduća majka sve sam učinila da vezi dam šansu, da budemo mama i tata i da zajedno dočekamo dete. Posle izvesnog vremena definitivno smo se rastali. Samo smo potvrdili da ne možemo da budemo par. Ali to nije pokolebalo moju želju da postanem mama, i to najbolja mama na svetu - rekla je Danijela ranije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike