Bekvalčeva u emisiji grcala u suzama! Ogolila dušu o porodici, brakovima, ćerkama: Hana mi je održala najbolniju lekciju, to me je otreznilo

05.10.2022

21:09

0

Autor: Marija Mitić

O bolnoj situaciji kroz koju je prošla sa Lukom Lazukićem nije mogla da govori

Bekvalčeva u emisiji grcala u suzama! Ogolila dušu o porodici, brakovima, ćerkama: Hana mi je održala najbolniju lekciju, to me je otreznilo
fiii - Copyright Printscreen BlicTv

Nataša Bekvalac je ogolila dušu u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" čije snimanje je napustila u suzama Govorila je o porodici, odnosu sa ocem te pogrešnim izborima kada su u pitanju muškarci, ali i o ćerkama Hani i Katji.

Najpre je počela o svoja tri braka te odnosa sa muškarcima, na koje je, kako kaže, kao model i uzor, umnogome uticala njena porodica te brak njenih roditelja.

- Razumljivo je da jednom pogrešiš, ali ja sam tri puta ulazila u identičan model. Moj izbor muškaraca je bio sličan toj energiji mog oca jer sam se valjda vraćala u zonu komfora vezanu za odnos sa muškom figurom. Ja nikada ne bih mogla da živim kao moja mama i zato sam se razvodila. Da sam ostala u bilo kom od ta tri braka, svi oni bi bili nalik na brak mojih roditelja. Ne kažem ništa loše za njihov odnos, ali to jednostavno nije moja šolja čaja. Oni su formirali odnos koji njima odgovara, ali to je odnos u kakvom ja ne mogu sebe da zamislim. Ja sam, istina, ulazila u takve odnose, ali to je bilo samo zato što sam se udavala u naletu zaljubljenosti i zaslepljenosti, i posle kratkih veza ulazila u brakove - ispričala je u jednom dahu Nataša.

Bekvalčeva se potom prisetila i jedne od najvećih životnih grešaka koju je, kako sama priznaje, počinila iz revolta prema roditeljima.

Printscreen BlicTv
Nataša Bekvalac

- Sklona sam burnim reakcijama i greškama upravo zbog tog autoriteta. Najveću grešku sam napravila na kraju četvrtog razreda srednje škole kada sam pobegla od kuće, ali ne iz ljubavi prema tom dečku, kako su ljudi pričali i mediji preneli, nego iz želje da pokažem da mogu da budem svoj čovek i odlučujem o svom životu. To je bio moj način da odgovorim na pritiskanje roditelja. Bila sam prestravljena, nisam imala plan i nisam znala šta radim. Samo sam htela da pobegnem. To sa čim sam se susrela za ta tri meseca, koliko nisam bila kod kuće, ostavilo je trajan trag na meni kao na ženskom biću. Vratila sam se promenjena iz Beograda nazad u Novi Sad, ali sam nastavila da živim sama - dodala je jedva zadržavajući suze.

Nataša se zatim osvrnula i na ćerke te pogreškama koje je kao samohrani roditelj načinila u njihovom vaspitanju.

- Mnogo se bavim decom, ali jedan je ugao gledanja deteta, a drugi roditelja. Mi nekada ne shvatamo koliko povređujemo decu. Imala sam jedan period, koji je trajao par meseci, vezan za stariju ćerku Hanu, koji je za mene, kao za roditelja, teško pao. Nisam mogla da shvatim u čemu je problem i nisam razumela njen bol i vapaj. Ja je zapravo nisam čula i nisam mislila da bilo šta nije u redu. To me je otreznilo u jednom momentu i vratilo u realnost.

Printscreen BlicTv
Nataša Bekvalac

- Ona je meni rekla da nije srećna, da se oseća usamljeno i tužno, ali ja to uopšte nisam gledala na taj način. Shvatila sam da se nisam na pravi način bavila detetom jer sam pobrkala prioritete. Puno toga nebitnog me je zaslepelo, pa se nisam fokusirala na ono najvažnije. Ne tražim opravdanje za sebe, ali ja sam samohrana majka i jedini roditelj. Jako zahtevna uloga je i samo uloga majke, a kamoli kada si jedini roditelj.

- Sa Hanom sam promenila odnos i sada mnogo više razgovaramo. Na drugačiji način joj pristupam. Ne mogu da kažem da sam je bila zapostavila, ali ako vam dete kaže da je tužno, pa, šta sam drugo uradila nego je zapostavila?! Sva moja pažnja je u tom periodu bila usmerena na mlađu ćerku Katju zbog drugog problema koji je trajao godinu dana - otkrila je Bekvalčeva.

Printscreen BlicTv
Nataša Bekvalac

- Starija ćerka Hana je uvek bila dobra i nezahtevna, ali i najboljem detetu na svetu je potrebno vreme sa mamom, a ja sam nekako podrazumevala da je njoj sve dobro i potaman. Ona nikada nije zahtevala pažnju kao neka druga deca. Rođena je kao starmala i mudrica. Ona nikada naglas nije izgovorila: “Mama, smeta mi što samo gledaš Katju. Mama, smeta mi što njoj namestiš glasić, a meni kažeš: ‘Daj, Hana, ne maltretiraj me!’”. Ona je mene uvek previše štitila. Održala mi je ovim životnu lekciju o roditeljstvu, jednu od najbolnijih u životu.

U nastavku emisije pevačica se ponovo dotakla problema koji je imala sa mlađom ćerkom, ali nije želela da produbljuje ovu bolnu temu.

- Najveći bol koji sam doživela u životu je ovo što sam spomenula za Katju. To je nešto o čemu još uvek nisam spremna da pričam javno - kratko je poručila Nataša sa knedlom u grlu.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike