Milica Dabović sve priznala sinu o njegovom ocu: Mislim da više nikada neće pitati gde mu je tata

15.06.2022

09:06

1

Nekadašnja košarkašica govorila je i o udvaračima

Milica Dabović sve priznala sinu o njegovom ocu: Mislim da više nikada neće pitati gde mu je tata
milica dabovic - Copyright Instagram printscreen/stefnovamama13

Otkako je postala majka pre nešto više od četiri godine, nekadašnja košarkašica Milica Dabović puni novinske stupce tužnom pričom zbog muškarca s kojim je dobila sina Stefana.

S obzirom na to da ju je otac njenog deteta ostavio pred sam porođaj, često je u medijima govorila o mnogim događajima kasnije koji su usledili zbog lošeg odnosa koje ima s njim, ali i o tome kako je to biti samohrani roditelj.

Antonio Ahel/ATAImages
Milica Dabović

 

- On je prepametan dečak i ja mislim da on više nikada neće pitati gde mu je tata. On je to već pitanje postavio - rekla je Milica u emisiji "Premijera", a zatm na pitanje "da li joj je bilo teško da mu objasni situaciju", Milica je odgovorila:

- Ne! A zašto, da lažem svoje dete? Ne mogu ja to. Ne želim niti da krijem, niti da lažem, niti da izmišljam. Rekla sam ko je. Pitaće me sigurno za par godina opet, reći ću opet to što sam mu već rekla i to je to, idemo dalje! Njemu ništa ne nedostaje pored mene - ističe Dabovićeva.

Ona je nedavno rekla da je njen sin svakog muškarca oslovljavao sa "tata", a sada je progovorila o tome da li  neko postoji u njenom životu.

- Pa postoje udvarači, i dalje verujem da je ljubav ono što nas pokreće, da li je to ljubav prema sinu, prijateljima ili porodici, prema partneru, totalno je nebitno. Želela sam mir, želela sam ovo što imam sada, da ne budem stalno nervozna, napeta, da razmišljam gde da zaradim novac, gde da igram košarku, kako da se odvajam od deteta.

ATAImages/ A.A.
Milica Dabović

Želela sam neku stabilnost. Znam da stabilnost dolazi pored stabilnog muškarca i uspešnog muškarca, ali mislim da mi to nije neophodno. Naučila sam da cenim sitnice - ispričala je bivša  košarkašica.

Podsetimo, Milica je ranije ispričala da se otac njenog deteta potpun lažno predstavljao, te da je prevarant. Ona je tvrdila da je više puta i pokrao, kao i da ima "dijagnozu psihičkog bolesnika".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike