Estrada odaje počast Zoranu Kaleziću, među prvima došla Milena Plavšić: Srce mi se cepa što odlaze najbolji

05.01.2023

13:40

0

Pevačica naglašava da će ga zauvek pamtiti kao dobrog čoveka i jednog od svojih najdražih kolega

Estrada odaje počast Zoranu Kaleziću, među prvima došla Milena Plavšić: Srce mi se cepa što odlaze najbolji
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Zoran Kalezić preminuo je juče, 4. januara, posle duge borbe s opakom bolešću. Ova vest je i čitavu estradu zavila u crno.

Bliski prijatelji i kolege iz ovog se razloga okupljaju danas - sa namerom da odaju počast pokojnom pevaču, piše „Kurir". Na događaju koji je organizovala izdavačka kuća „Jugoton" među prvima se pojavila Milena Plavšić, koja se kao i njen pokojni suprug dugi niz godina družila s Kalezićem.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

 

Svoju tugu nije skrivala od medija.

- Pamtiću ga kao dobrog čoveka. Bio mi je jedan od najdražih kolega i srce mi se cepa što odlaze najbolji ljudi sa naše javne scene - počela je ona za pomenute medije, pa dodala:

- Moj suprug ga je obožavao. Bili su boemi koji su znali da osvanu u omiljenom restoranu u Budvi. Iskreno saučešće njegovoj suprugi Ireni i deci - zaključila je Milena.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

 

Milan Đurđević iz „Nevernih beba" bio je u kontaktu s Kalezićem do samog kraja.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

 

„Znao je da odlazi..."

- Čuli smo se do poslednjeg dana. Znao sam šta se događa sa njegovim zdravljem, a i on je. Znao je da odlazi. Družili smo se godinama, imao je želju da uradimo duet, da mu napravim pesmu, a desiće se neka posveta Zoranu sigurno, u nekom sledećem periodu. Živeo je život na kvalitetan način i imao široku lepezu onoga što je ostalo iz njega. Pamtiću ga po ljudskoj veličini - kazao je muzičar za „Alo", pa nastavio o tome kako su se on i Zoran upoznali.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

 

- Upoznali smo se tako što smo bili na turneji i nisam imao kako da se vratim, a on je odmah rekao: „Ja ću da te vozim". To je bilo potpuno neverovatno. Taj jedan gest me je kupio za ceo život i posle toga smo postali prijatelji. Pevao je pesme dušom i emocijom i po tome smo bili isti. Nije bilo važno što imamo različiti stil muzike. Bili su važni samo srce i duša - kazao je Milan.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike