Zoran Kalezić se Irenom oženio u 67. godini, a ovako izgleda njegova prva žena Vera (FOTO)

05.01.2023

11:39

2

Rodila mu je dvoje dece

Zoran Kalezić se Irenom oženio u 67. godini, a ovako izgleda njegova prva žena Vera (FOTO)
Zoran Kalezić - Copyright Printscreen/YouTube/Zoran Kalezic

Pevač Zoran Kalezić preminuo je 4. januara u 73. godini, nakon teške borbe sa kancerom pluća. Uz njega je do poslednjeg trenutka bila supruga Irena, kojom se oženio kada je imao 67 godina, a ona 53.

Ipak, ono što malo ko zna jeste da je Kalezić u životu voleo dve žene. Naime, pre Irene, on je voleo Veru koja mu je podarila dvoje dece. Zajednički život je prekinula njena prerana smrt, a on se potom oženio.

 

 

O Veri, Kalezić je uvek govorio sa velikim poštovanjem i ljubavlju, a svojevremeno je otkrio i da je nakon rođenja prvog unuka, prvo otišao na njen grob jer su ga preplavile emocije.

- Imao sam potrebu da ovu najradosniju vest podelim sa njom. Verujem u reinkarnaciju i to je bilo najmanje što sam mogao da učinim, i zbog sebe i zbog moje dece, kojima je sigurno bilo drago što sam to uradio. Baš je i Filip pomenuo kako bi se radovala da je živa. Odneo sam joj cveće i podelio radost sa njom, njom koja bi danas bila Danilova ponosna baka. I moja sadašnja supruga Irena je veoma srećna što smo dobili novog člana porodice - rekao je tada Zoran, prenosi Kurir.

Podsetimo, kako je Kalezićeva bolest brzo napredovala, on je prošle godine operisan, a kada mu je urađena intervencija na oba plućna krila zbog karcinoma koji je imao,  on je govorio da oseća da mu se bliži kraj.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike