Tajna mladolikog izgleda Toma Kruza: Svaki dan maže ptičiji izmet

12.09.2022

08:39

3

Iako je neborjeno puta bio napadnut da ubrizgava botoks, on ipak koristi drugačiji tretman

Tajna mladolikog izgleda Toma Kruza: Svaki dan maže ptičiji izmet
profimedia-0704582793 - Copyright Profimedia

O mladolikom izgledu holivudske face Toma Kruza se naširoko priča, a njegova menadžerka je otkrila i da je glumac opterećen svojim izgledom, te da se neprestano ogleda. 

Godine prolaze, svaka pravi novu boru, ali to nije slučaj kod glumca koji kao da ne stari. 

Već nekoliko puta je dobijao prekore fanova da izgleda otečeno, te da preteruje sa ubrizgavanjem botoksa u lice. Tada je izazivao gađenje javnosti, a o njegovom izgledu pričali su i brojni plastični hirurzi.

YouTube/60 Minutes Australia
Tom Kruz

 

- Čini se da je Tom preterao s injekcijama protiv bora i filerima, što je zapravo negativno uticalo na njegov izgled. Bez pažljivog razmatranja strukture lica pacijenta, rezultat zahvata može biti iskrivljen i neprirodan izgled - rekla je jednom prilikom vrhunski estetski hirurg Nila Raja.

Ipak, Tom Kruz je negirao da se podvrgao estetskim zahvatima, pa otkrio tajnu njegovog mladolikog izgleda. Naime, on je priznao da koristi veoma gadnu metodu - ptičiji izmet.

Izvor blizak glumcu otkrio je da njegova koža nikada bolje nije izgledala, a sve zahvaljujući skupom tretmanu. Ova metoda uključuje mešanje izmeta slavuja sa pirinčanim mekinjama i vodom, a smesa se nanosi na lice kao maska.

Film "Nemoguća misija 7"/Profimedia
Tom Kruz

 

- Tom se ne bavi botoksom ili operacijama, ali posvećuje veliku pažnju svim novim prirodnim tretmanima. Nedavno je počeo da eksperimentiše sa tretmanom ptičijeg izmeta, tačnije slavuja, a to mu je preporučio holivudski prijatelj i rezultati su bili fantastični - rekao je izvor.

Prema njegovim rečima, Tom ne veruje u plastičnu hirurgiju i misli da je ovo bolja alternativa.

- Tom ne smatra da je maska od ptičijeg izgleda čudan tretman. Zapravo, on ističe da postoje mnogo luđi i neobičniji hirovi i metode.

Nije Kruz jedini koji pribegava ovom metodu. Među poznatim ličnostima za koje se veruje da su obožavatelji ovog tretmana izmeta su Dejvid i Viktorija Bekam, koji su nekada bili dobri prijatelji sa Kruzom. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike