Uskoro premijera nove serije po romanu Sali Runi: Strastvene romanse i fatalne privlačnosti (VIDEO)

10.02.2022

06:30

0

„Conversations With Friends“ bi trebalo da ugleda svetlost dana na platformi Hulu u Americi i kanalu BBC Three u Velikoj Britaniji, verovatno u martu, a upravo je objavljen i prvi tizer

Uskoro premijera nove serije po romanu Sali Runi: Strastvene romanse i fatalne privlačnosti (VIDEO)
Copyright Sali Runi/Profimedia

Tim predvođen Lenijem Abrahamsonom koji stoji iza adaptacije romana „Normal People“ vraća se kako bi preneo debitantski roman Sali Runi u seriju od 12 epizoda.

Dok serija koju smo prethodno spomenuli gotovo u potpunosti razrađuje odnos između Merijen i Konela, „Conversations With Friends“ svodi se na priču o nesvakidašnjoj i neobično prijemčivoj četvorki.

Sali Runi/Profimedia
 

Tu je biseksualka Frensis, pesnikinja na Univerzitetu u Dablinu koja nije toliko vešta sa rečima izvan tih okvira, zatim njena hrabro provokativna bivša devojka Bobi, koja joj ostaje bliska prijateljica, uprkos tome što izaziva njenu najdublju nesigurnost, a tu je i tridesetogodišnji bračni par Konvejs, koji Frensis i Bobi upoznaju na poetskoj večeri.

Dok Bobi odmah privlači zagonetna Melisa, novinarka koja želi da fotografiše obe devojke, Frensis postepeno uspostavlja vezu s Nikom, njenim mužem glumcem. Kao i uvek u romanima ove autorke, sledećih nekoliko stotina stranica prikazuje romanse i burnu dinamiku moći među kvartetom, kako kod kuće u Dablinu, tako i tokom putovanja na kontinent.

Set serije "Conversations With Firends"/Profimedia
 

Ako su „Normal People“ bili odskočna daska za Dejzi Edgar-Džouns i Pola Meskala, tri od četiri glavne uloge u „Conversations With Friends“ već su same po sebi etablirane zvezde.

Džemajma Kirk, koju smo gledali u „Sex Education“, ući će u ulogu Melise, dok će Džo Alvin glumiti Nika, a Saša Lejn će se pojaviti kao Bobi. Jedina pridošlica među njima jeste Alison Oliver kao Frensis, jer je ovo njena prva profesionalna uloga nakon što je diplomirala na Nacionalnoj akademiji dramske umetnosti Lir, čiji student je nekada bio i Pol Meskal.

Irski autor Leni Abrahamson, najpoznatiji po režiji filma „Room“, prihvatio se istog zadatka i ovoga puta, dok scenaristkinja Alis Berč, koja je sarađivala sa Sali Runi na scenariju za „Normal People“, nadgleda taj deo posla.

Set serije "Conversations With Firends"/Profimedia
 

„Conversations With Friends“ bi trebalo da ugleda svetlost dana na platformi Hulu u Americi i kanalu BBC Three u Velikoj Britaniji, verovatno u martu, a upravo je objavljen i prvi tizer.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: City magazine

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike