Grudnjaci, gaćice, cveće, lutke! Čola o najautentičnijim poklonima publike: Jedan mu je posebno drag

09.10.2022

09:28

0

Pevač je sa svojim obožavateljima pevao više od tri sata

Grudnjaci, gaćice, cveće, lutke! Čola o najautentičnijim poklonima publike: Jedan mu je posebno drag
Zdravko Čolić - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Zdravko Čolić sinoć je održao koncert u Beču, gde je više od tri sata pevao svoje najveće hitove. Publika je sve vreme pevala sa njim uglas, a prve impresije posle silaska sa bine pevač je podelio sa prisutnim medijskim ekipama. 

Njegove naslednice su bile u prvim redovima, a pevač je otkrio koje pesme one vole, kakve poklone dobija od publike, ali i kako se zabavlja u glavnom gradu Austrije.

ATAImages/ Antonio Ahel
Zdravko Čolić

 

- U Beču je uvek divna publika. U bilo čijoj organizaciji da sam radio dolazak u Beč mi je bio grandiozna priča. Večeras mi je publika bila nekako raspoloženija u odnosu na neke ranije koncerte. Energija je bila, nekako jača. Bilo je jako lepo. Ja sam dva bisa radio, a inače radimo jedan - kazao je Čola i otkrio kako provodi vreme u Beču.

- Ja volim Beč i osećam se kao da sam u bivšoj Jugoslaviji. Toliko je ovde naših ljudi koji ovde sive i rade i koji su nam prijatelji. Ja u Beču imam mnogo prijatelja. Ljubitelj sam i bečke šnicle. To ne mogu izbeći kada dođem ovde. 

Čola je u Beč došao sa porodicom, a ćerke su ga bodrile iz prvog reda.

Bečej Noću
Zdravko Čolić

- Ja ih ništa ne pitam ja i ne znam to. One imaju neke svoje omiljene, primetim da nešto pevaju, nešto ne pevaju - kaže on i otkriva da njegove naslednice vole pesme bržeg ritma.

- Obično brže pesme. Ali moguće je da se malo stvari i menjaju. Odrastaju, možda neke sadržajnije pesme, koje imaju sadržajnije tekstove možda to više vole.

Neizostavan trenutak svakog Čolinog koncerta jesu pokloni koje dobija, a pevač kaže da ipak, ne može da kaže koji je najautentičniji.

- To je jako teško. Bilo je svega - od grudnjaka, gaćica do cveća, lutki raznoraznih, do ozbiljnih parfema. Sve je to deo karijere i života. Radujem se svakom poklonu naravno. Najviše volim cveće, kada mi neko podari jednu ružu ili mali buket - kazao je Čola za Telegraf.rs.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike