Džejms Korden izbačen iz restorana, vlasnik otkrio detalje skandaloznih scena koje je pravio: On je mali kreten od čoveka!

18.10.2022

11:35

0

Autor: Marija Mitić

Voditelj se nakon svega izvinio vlasniku

Džejms Korden izbačen iz restorana, vlasnik otkrio detalje skandaloznih scena koje je pravio: On je mali kreten od čoveka!
profimedia-0690848066 - Copyright Profimedia

Voditelj Džejms Korden izbačen je iz ekskluzivnog restorana Baltazar, u Njujorku, nakon bahatog ophođenja prema zaposlenima. Njemu se navodno nije svideo omlet koji je naručio pa se oštro žalio na svoju porudžbinu i to toliko da mu je vlasnik restorana zabranio da se ikada više vrati u restoran.

Vlasnik restorana, Keit Meknali se o ovom slučaju oglasio putem Instagrama gde je do detalja ispričao šta se dogodilo. On je slavnog Britanca nazvao gostom ‘koji je najviše zlostavljao osoblje u dvadesetpetogodišnjoj istoriji restorana‘, a otkrio je i da je televizijski voditelj i ranije, odnosno ovog leta verbalno zlostavljao njegovo osoblje.

 - Džejms Korden je vrlo nadaren komičar, ali je mali kreten od čoveka. I gost koji je najviše zlostavljao moje osoblje u Baltazaru otkako je restoran otvoren pre 25 godina. Retko izbacujem goste, ali danas sam izbacio Kordena i to me nije nasmejalo. Evo dva primera kako se ovaj smešni čovek odnosi prema mojim zaposlenima - počeo je Keit.

 

 

- Džejms je već bio ovde ranije, u junu, a nakon što je pojeo svoje glavno jelo, pokazao je dlaku menadžeru restorana koji mu se zbog toga izvinio. Korden je tada bio odvratan prema njemu i rekao je: Daj nam novu rundu pića iste sekunde. Pobrini se i za sva naša pića dosad. Napisaću vam negativnu recenziju!

Vlasnik restorana zatim je naveo drugi primer Kordonovog bahatog ponašanja, navodeći detalje jednog njegovog pređašnjeg dolaska u pratnji supruge. Ona je tada naručila omlet, na koji se voditelj požalio da ima malo belanaca. I tada je jelo prepravljeno u kuhinji, ali je nažalost vraćeno sa domaćim krompirićima umesto sa salatom, što je izbacilo iz takta Kordena: Ne možete da radite svoj posao! Ne možete da radite svoj posao! Možda bi trebalo da ja uđem u kuhinju i sam napravim omlet - vikao je, priseća se vlasnik koji je zatim otkrio da ga je voditelj nazvao i izvinio se za sve, nakon što je pročitao njegov post na Instagramu.

 

 

- Džejms Korden me je upravo nazvao i iskreno se izvinio. Budući da sam se zaj*ban, više nego većina ljudi, snažno verujem u druge prilike. Pa, ako mi dopusti na vodim njegov ‘Late Late Show‘ na devet meseci, odmah ću mu povući zabranu dolaska u Baltazar. Ne, naravno da ne. Ali... Svako ko je dovoljno velikodušan da se izvini vucibatini poput mene (i mog osoblja) ne zaslužuje da mu se zabrani pristup bilo gde. Posebno u Baltazar. Zato, vrati se na 5 & Dime, Džejmse. Sve ti je oprošteno - zaključio je vlasnik restorana u novom postu na Instagramu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike