Amber Herd pristala da isplati Džoniju Depu milion dolara! U prvom oglašavanju istakla: I ovo mi je teško palo! (FOTO)

19.12.2022

15:45

0

Ovime se zaključuje jedan od najgorih razvoda ikada u Holivudu

Amber Herd pristala da isplati Džoniju Depu milion dolara! U prvom oglašavanju istakla: I ovo mi je teško palo! (FOTO)
Amber Herd - Copyright Profimedia

Slučaj Amber Herd i Džonija Depa konačno je priveden kraju, pošto je donesena odluka da će glumica nekadašnjem izabraniku i kolegi isplatiti milion dolara, posle tužbi za klevetu koje su podneli jedno protiv drugog.

Ovime, zaključuje se jedan od najgorih razvoda ikada u Holivudu. Prema dogovoru koji su postigli advokati nekadašnjeg para, kompanija za osiguranje zvezde „Akvamena" iskeširaće drugoj strani pomenutu sumu i tako i zvanično okončati dramu. Strani mediji, takođe, posebno napominju da je Herdova ipak „izvukla" i nešto pobede - tako što nije dobila nikakva ograničenja, odnosno može slobodno da priča o čitavom „šouu".

Džoni Dep, Profimedia
 

U prvom oglašavanju na Instagramu po ovom pitanju, istakla je sledeće:

- Posle dosta razmišljanja, teška srca sam rešila da ipak postignem dogovor akonto slučaja i da se nagodimo. Važno mi je da kažem da ja ovo nisam izabrala da se desi. Branila sam svoju istinu, a to mi je uništilo život, promenilo ga za 180 stepeni - pisala je Amber, ali se nije tu i zaustavljala.

- To kako sam prošla onlajn je samo ogledalo toga kako žene inače prolaze, iznova i iznova, pošto istupe s nečim ovakvim. Sada, dobila sam priliku da se u potpunosti otisnem od nečega od čega sam još pre šest godina htela da se sklonim. I prohvatila sam je, pod uslovima koji su mi podnošljivi - objašnjavala je, potvrđujući, takođe, pisanja pojedinih tamošnjih medija da nije morala da prihvati nikakvu krivicu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amber Heard (@amberheard)

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike