Detalj koji je svima promakao u seriji „Hari i Megan“: Društvene mreže usijane od nemilosrdnih komentara (VIDEO)

30.12.2022

12:01

0

Autor: Dejan Ćirić

Snimak je tek sada počeo da se širi internetom

Detalj koji je svima promakao u seriji „Hari i Megan“: Društvene mreže usijane od nemilosrdnih komentara (VIDEO)
Dokumentarac "Hari i Megan" - Copyright Profimedia

Netfliksov dokumentarac „Hari i Megan“ koji je tokom proteklih nedelja bio jedan od najgledanijih serijala na ovoj popularnoj striming platformi izazvao je oprečne reakcije širom sveta.

Kontroverzna priča o tome kako su se Hari i Megan upoznali i zaljubili, zašto su napustili kraljevsku porodicu i kako žive u Americi zaintrigirala je planetu, a posebno gledaoce u Velikoj Britaniji.

Profimedia
 

Serija je postigla cilj kada je reč o gledanosti, odbegli par je ovaj projekat naplatio skoro 100 miliona dolara, ali je suprotno njihovim očekivanjima, dokumentarac izazvao lavinu negativnih komentara, podsmeha i podozrenja.

Skinuo je kapu i poklonio se

Iako se svaka nova epizoda s nestpljenjem iščekivala, mnogima je promakla scena kada Megan Markl priča kako joj se jedan član posade u avionu, kada je  putovala u Kanadu nakon što je napustila kraljevske dužnosti, zahvalio na službi.

- Skinuo je kapu, poklonio se i rekao: "Gospođo, hvala za sve što ste učinili za ovu zemlju." Bio je to prvi put da sam videla da je neko primetio moju žrtvu - ispričala je vojvotkinja od Saseksa u filmu.

 

 

Je l’ se ova žena šali?

Snimak je tek ovih dana počeo da se širi društvenim mrežama, a komentari su nemilosrdni.

"Mi smo potomci ljudi koji su se odupirali nacistima, ali ovo je ipak najveća žrtva koju je netko podneo", "Je l' se ova žena šali? Kakvu je žrtvu ona podnela?", "Megan je za kraljevsku porodicu radila 72 dana, o kakvoj žrtvi ona priča", navode tviteraši.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike