Opru Vinfri napali zbog komentara posle kraljičine smrti: "Sve si ti zakuvala!" (FOTO)

14.09.2022

12:36

0

Autor: Marija Mitić

Voditeljka je jednim "tvitom" izazvala burne reakcije

Opru Vinfri napali zbog komentara posle kraljičine smrti: "Sve si ti zakuvala!" (FOTO)
OPRA 2 - Copyright Printscreen/Youtube CBS

Opra Vinfri izrevoltirala je javnost svojim "tvitom" o sahrani kraljice Elizabete II. Naime, najpoznatija vodteljka sveta napisala je na Tviteru kako je moguće da će ova tužna situacija nekima od članova porodice pomoći da izglade odnose, a veruje se da je aludirala na Megan Markl i princa Harija.

 - Mislim da je situacija slična u mnogim porodicama. Znate, moj otac je nedavno preminuo i, kada smo se svi okupili na njegovoj sahrani, to je nekima pružilo priliku da sklope mir koji dugo nisu imali - napisala je Vinfri.

 

 

Ovom svojom konstatacijom Opra je izazvala lavinu komentara tviteraša.

"Opra, to nije tvoja stvar", "Zar je Opra zaboravila da je ona ovo započela? Možda bi izvinjenje bilo prikladnije", "Opra, da je tebi stalo do porodice, ne bi dala prostora i platformu na kojoj se blati po kraljevskoj porodici. Nakon tvog intervjua ljutnja među braćom samo je narasla", "Makni se od kraljevske porodice", "Zar zaista imaš obraza to sada da komentarišeš? A dala si prostora Megan da pljuje po kraljici", samo su neki od negativnih komentara na Tviteru.

 

 

Podsećanja radi, Opra Vinfri je u proleće prošle godine ntervjuisala Megan Markl i princa Harija, kada su izneli svoje stavove o porodičnim problemima i optužili palatu za rasizam, a Megan u jednom trenutku nije mogla da zadrži suze.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike